#ootd ihanat pyöräilyhousut + helppo DIY-vinkki

Ihanat, jonkun mielestä kamalat ja mauttomat pyöräilyhousut. Mä olen rehellisesti sanottuna odottanut koko talven että pääsen jälleen käyttämään näitä. Viime kesänä ihastuin valkoisiin pyöräilyhousuihini ja tajusin miten helpot ja monikäyttöiset ne ovat. Ison t-paidan, bleiserin ja lenkkareiden kanssa ne menevät kaupungilla. Topin tai vaikka väljän lyhyen mekon kanssa vapaa ajalla. Paljon monikäyttöisemmät kuin hame, ei tarvitse miettiä helmojen nousua, mutta jättävät jalat paljaiksi.

Pyöräilyhousuperheeni kasvoi kaksilla housuilla, kiiltävillä pehmeän ruskeilla sekä leopardikuvioisilla. Uskon että ne ovat kesän käytetyimpiä vaatekappaleita.

! Nopea DIY-vinkki: Jos olet kyllästynyt kapeisiin farkkuihisi, nopeimman ja cooleimman version pyöräilyhousuista saat pätkäisemällä farkut poikki polven yläpuolelta.

Choosing my favourite outfit for the coming summer is easy. Yes, it is the biker shorts! I absolutely love the way the look, the easy of using them and how cool they actually look combined with blazer and sneakers. I know this style divides opinions, you either k´love them or hate them, but actually I think this style would suit everybody.

Easiest and cheapest way to get this look look is to cut-off your old pair of skinny jeans.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Mä oon kanssa odotellut samaa! Pätkäisin juurikin viime loppukesänä vanhat mustat pillifarkut polven yläpuolelta ja voila täydelliset pyöräilyshortsit on valmiit :–D Tää bleiserin kanssa stailaus on ehkä parasta mitä tiedän ja to-wear listalla heti kun säät ois vähän lämpimämmät <3

    1. Mä oon kanssa niin ihastunut tähän bleiseri-pöyräilyhousut yhdistelmään :)! Kunhan nyt tulisi ne lämpimät ilmat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *