#ootd kevään ihanin asuinspis

Pretty Woman taitaa olla sellainen aikuisten satu, joka säilyy klassikkona ikuisesti. En tiedä montaakaan elokuvaa, joka olisi yhtä romanttinen, yhtä ihana ja aah niin romanttinen. Leffassa on Roxetten kaunis Must have been love balladi. Ja ne kaikki ihanat asut joita Viviennella on päällä. Mä olen leffan tosi fani.

Kun selailin kevään ja kesän trendejä, tiesin heti mikä niistä on mun juttu: bermuda-asut kuin suoraan Pretty Womanista. Tyylikästä ja klassista, ja silti niin hauskaa ja rentoa. Kohtauksessa jossa Viviennen kaveri tulee tapaamaan häntä hotellille, hänellä on punainen bermuda-asu, ja jotenkin olen aina tykännyt tyylistä. Siksipä päätin , että tämä kevät ja kesä (sekä ensi kesä) mennään Pretty Woman tunnelmissa, tässä ihanassa pinkissä asussa.

Äitini on mulle pienestä pitäen vaateostoksilla sanonut ”mutta missä sitä vaatetta voi käyttää?”, mikä on itseasiassa äärimmäisen validi kysymys aina uutta ostettaessa. Tässä tapauksessa vastaan, ihan missä vaan! Bermudat ja jakku ovat nerokas yhdistelmä, koska niissä voi mennä menne vaan rannalta töihin tai vaikka juhliin, kenkiä ja asusteita vaihtamalla. Rakastan asuja joita voi yhdistellä ja varioida loputtomiin, ja tässä on juuri sellainen asu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *