Pääosassa huulet

Syksyllä tekee mieli uudistaa omaa ilmettä. Kylmenevät ilmat tuovat muutoksia ihonhoitorutiiniin, pimenevät illat ja harmaat syyspäivät saavat kaipaamaan syvempiä sävyjä meikissä.

Yksi helpoimmista meikkitrendeistä tänä syksynä on huulet pääosiin asettava look.

Sävy voi olla kirkas punainen, ruskea tai vaikka purkkapinkki. Huulet saavat näkyä ja hehkua meikissä. Muun meikin voi jättää neutraalimmaksi, maltilliseksi, ja antaa ihon olla luonnollinen. Kiireessä pelkkä huulipuna riittää, ja sitä voi taputella hieman poskillekin.

Huulista kannattaa pitää huolta, jotta puna olisi edukseen. Kuori huulia kevyesti pehmeällä hammasharjalla tai vaikka hunaja-sokeriseoksella. Käytä huulia kosteuttavaa huulivoidetta tarvittaessa, ja suojaa huulet kylmässä ja viimassa.

Omat huuleni rohtuivat ennen aivan järkyttävään kuntoon, joka talvi. Kun siirryin luonnonkosmetiikan pariin, sekä huulipunissa, että huulivoiteissa, huuleni eivät rohdu enää lainkaan. Kosteutan myös huulet voiteella joka ilta, hyvä tapa, joka ennaltaehkäisee huulten kuivumista.

Sopivaa punaa voi olla vaikea löytää, usein haen sävyjä lämpimistä ja oranssiin taittavista sävyistä. Kuvista on helppo huomata mitkä sävyt itselle sopii parhaiten. Punaa valitsessa kannattaa kierittää punaa jonkin verran hylsystä ulos, ja nostaa se kasvojen korkeudelle. Saat hieman parempaa käsitystä siitä, sopiiko sävy kasvoillesi. Itse olen tänä syksynä ihastunut tummaan, suklaan ruskeaan taittavaan punaan, Laveran Auburn Browniin.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *