Paleface

IMG_4913.JPG

IMG_4918.JPG

Syksyllä on aika päivittää meikkisävyjä ihonsävyyn, vuodenaikaan ja valoon sopivaksi. Keskikesällä käytän tummia sävyjä, Lumenen CC-voiteessa sävyä Tan ja mattameikkivoiteessa sävyä Medium. Lumenen sävyseerumi toimii kasvojen sivuilla ympäri vuoden. Käytän kasvojen sivuilla kevyempää pohjaa, keskiosassa kasvoja mattameikkivoidetta. Joskus ohitin kunnon meikkipohjan tekemisen täysin, nykyään käytän siihen aina kiireessäkin eniten aikaa. Jos pohja ei ole kunnossa, ei muukaan oikein toimi.

IMG_4916.JPG

Nyt tummemmat sävyt ovat auttamatta liian tummia. Hyödynnän ne kuitenkin aina loppuun asti sävyttämänä niitä vaaleampaan meikkivoiteeseen. Vaalea sävyni on ultra light, käytän sitä myös korostuksien tekemiseen. Yksistään sävy on aina liian vaalea iholleni, mutta täydellinen sävyttämiseen.

Kesää kohti mentäessä vaalea voide alkaa loppua ja voi taas hankkia tummemmat sävyt. Täydellistä :), eikä tuotetta mene hukkaan lainkaan.

IMG_4912.JPG

Lisänä tähän meikkivoidearsenaaliin tuli tänä syksynä Dermosilin pigmenttitipat. Niillä sävyttäminen on entistä helpompaa, ja niillä voi sävyttää myös minkä tahansa kasvovoiteen värilliseksi voiteeksi. Näitä löytyy myös vaaleaa ja tummempaa sävyä, joten oman sävyn aikaansaaminen on helppoa. 

Teetkö samoin vai käytätkö jotain tiettyjä sävyjä sellaisenaan?

IMG_4915.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Minä käytän sellaisenaan 🙂 Minulla on kaksi hyvää, joilla tulee väin hieman väriä kasvoihin Lumenen päivävoide, jossa on väriä mukana ja Aco:n päivävoide samoin eli iho näkyy läpi, ei tule kaiken peittävää kerrosta. Minulla sävyt ovat aika tummia, koska käyn niin usein ulkomailla. Nytkin oli 5 kuukauden aikana 4 kertaa etelässä. Sävyjä, enkä numeroita muista…

    1. Se on niin ihanaa kun löytyy omalle iholle sopivat tuotteet ja sävyt :). Ja onnekas sinä kun pääset niin usein aurinkoon :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *