Paljaana

Ihan hölmö juttu…mutta kerronpa silti. Mulla on aina ollut silmämeikkiä töissä. Siis ainakin ripsiväriä. Tunnen oloni joten paljaaksi ja alastomaksi muuten. En tarkoita, että mun on ”pakko meikata” tai etten voisi lähteä ovesta ulos ilman meikkiä. Se vaan on mulle se juttu.

Silmätulehduksen ansiosta jouduin kertaheitolla epämukavuus alueelle. En voinut meikata silmiä, eikä kyllä tehnyt mielikään laittaa ripsaria, tai mitään silmän lähelle. (Tiedän, kuulostaa vähän pinnalliselta…) Olin varma että näytän oudolta tai ”kipeänä olevalta”. Panostin toki huuliin lempparipunallani. Aluksi oli todella outo ja paljas olo. Kukaan ei silti sanonut mitään.

Tosiasia on, että ei me toisiamme niin suurennuslasilla tarkkailla. Ja ketään ei loppujen lopuksi mun meikkaamiset pahemmin kiinnosta :D. Meillä kaikilla on onneksi muutakin mietittävää.

Yllätyin siitä, että oikeastaan tykkään tästä hyvin luonnollisesta, ja pelkistetystä lookista tosi paljon. Luonnollisuus inspiroi meikissä muutenkin tällä hetkellä. Tykkään siitä että ihoa ei meikata tukkoon, että ihohuokoset saavat näkyä. Myöskin luonnolliset, kevyet kulmakarvat ihastuttavat. Ehkäpä tämän syksyn look on erittäin au naturel.

Kommentit (2)
  1. vilhelmiina hellstén
    11.9.2019, 19:57

    Kaunis <3

    1. Kiitos ihana ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *