Paras blenderi

IMG_3455.PNG

Aluksi mä en lämmennyt näille meikkisienille yhtään. Ajattelin vaan että ihan kivoja mutta pärjään ilmankin. Tämä johtui siitä että mä en osannut käyttää mun blenderiä oikein.

Sitten törmäsin Twitterissä videoon jossa tehtiin koko meikkipohja kostealla blenderillä ja koin ahaa-elämyksen. Virhe yksi: käytin kuivaa sientä. Kostealla sienellä lopputulos on aivan eri maata. Jälki on pehmeää ja tasaista eikä sieni myöskään ime itseensä niin paljon tavaraa.

Virhe kaksi: käytin suippoa päätä kaikkeen. Ja tein enemmänkin vetoja kun töpöttelyä. Kun levitin meikkipohjan leveällä päällä, töpöttäen ja käytin suippoa päätä häivytykseen ja tarkkaa työtä vaativiin kohtiin, homma sujui kuin blenderi olisi ollut Photoshopin työkalu.

Itse blendereitä, tai 3D-meikkisieniä olen kokeillut useita: Pirkka-merkin lilan sienen, H&M:n vaaleankeltaisen sienen, aidon pinkin Beauty Blenderin, sekä pinkin Dermosilin sienen.

Aito Beauty Blender oli mulle pettymys, kallein ostamani meikkisieni ikinä, eikä se tuntunut kestävän mitään. Ehkä mulla oli vaan huono tuuri ja mulle osui maanantaikappale. Pirkan sieni oli ihan ok, mutta aika kova, samoin H&M:n oli ihan ok. Mun suosikki on Dermosilin sieni, joita olen käyttänyt jo useampia kappaleita, se on sopivan pehmeä, kestävä ja helppo puhdistaa. Siimä myös hinta-laatu-suhde on kohdallaan, yksi sieni on viiden euron paikkeilla. 

IMG_3456.PNG

 

Kommentit (2)
  1. Itse en ole myöskään osannut käyttää, ehkä nyt vois koklata. Tyttö on kyllä käyttänyt, mut varmaan kuivana? Pitää kertoa tuo niksi, kiitti 🙂

    1. Kannattaa kokeilla, tällä saa todella hyvän lopputuloksen. Sain käytettyä loppuun sellaisenkin meikkivoiteen josta en juuri tykännyt, kun kun tuolla sienellä levittyi paljon paremmin :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *