Paras luonnonkosmetiikan kuultovoide

Sain kesällä testiin Dr. Hauschkan tuoteuutuuden: kuultovoiteen. Jos Dr. Hauschka ei ole sinulle entuudestaan tuttu, kerron ensin muutaman sanan tästä luonnonkosmetiikan uran uurtajasta, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat markkinoille 1967. Dr. Hauschkan tuotteet pyrkivät tukemaan ihon hyvinvointia ja stimuloivat kohdennetusti ihon omaa toimintaa. Tuotteiden raaka-aineina suositaan aineosia, jotka ovat biodynaamisesti viljeltyjä tai peräisin valvotusta luomutuotannosta. Itselleni Dr. Hauschka oli ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan. Dr. Hauschka edustaa minulle tinkimätöntä laatua ja pettämättömän toimivia tuotteita. Kuultovoide ei ole poikkeus.

Ihastuin tähän limited edition kuultovoiteeseen välittömästi. Ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, se on ollut osa meikkirutiiniani. Pidän sen monikäyttöisyydestä. Voide on purkista tullessaan helmiäisen sävyinen, mutta levittyy iholla heleäksi ja hehkuvaksi sävyksi, joka toimii kesällä ja talvella.

Tällä hetkellä yksi suurimmista meikkitrendeistä on skipata meikkivoide. Kuultovoiteella on helppo toteuttaa tämä tyyli. Voidetta voi levittää koko kasvoille, ja lopputuloksena on ”oma iho, mutta parempi”.

Voidetta voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen voidetta keventämään ja hehkua antamaan.

Perinteisin tapa on levittää voidetta ihon korostusta kaipaaviin kohtiin: poskipäille, nenänvarteen, amorin kaareen ja vaikka luomille.

Kuultovoiteen paras ominaisuus on sen keveys. Tämän voiteen kanssa ei tarvitse pelätä diskopalloefektiä. Hienovarainen kuulto on kaunis, mutta ei jää huomaamatta. Nautin myös siitä, että voin toteuttaa trendikkäitä meikkilookkeja luonnollisilla ja ihoa hoitavilla ainesosilla.

kauneus iho
Kommentit (4)
  1. Olisin kaivannut jotain kuvaa swatchista tai kasvoilla että olisi vähän nähnyt millainen tuote on.. 🙂

    1. Hyvä pointti! Tein siitä Instagramin puolelle oman postauksen, jonka löydät tästä https://www.instagram.com/p/ChrzbE9tZM9/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

  2. Jos tahtoo minimoida erilaisten tuotteiden käytön tai ihan vain säästää rahaa, suosittelen kookosöljyä tähän tarkoitukseen! 🙂 Ihan pieni määrä aamulla joko pelkästään tai sekoitettuna kosteusvoiteeseen, tuo ihanan hehkun iholle koko päiväksi. Myös illalla kasvojen (ja koko kropan) voitelu öljyllä toimii – aamulla iho näyttää kuulaalta ja pehmeältä, eikä vaadi kuin korkeintaan hyvin kevyen kosteusvoiteen. <3

    1. Kookosöljy on myös hyvä vaihtoehto,ja moneen käyttötarkoitukseen sopiva :), ihosta, hiuksiin ja jopa suuhygienian hoitoon.
      Omalle iholleni se on kesällä liian tuhtia tavaraa, eikä sillä saa ihan samanlaista highlight efektiä kun esimerkiksi tällä voiteella. Tykkään korostaa highlighterilla, mutta luonnonkosmetiikan puolella hyvät highlighterit ovat olleet harvassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *