Parasta kasvoille

Jos joutuisin valitsemaan vain muutaman tuotteen joilla teen meikkini, poskipunan valitsisin ehdottomasti mukaan. Poskipuna on tuote, jota ilman meikkini näyttää siltä, että jotain puuttuu. Punaa ei tarvitse olla kuin pieni huiskaus, kun se tekee kasvoista raikkaanoloiset.

On yllättävää miten usein näkee meikkejä joissa poskipuna on skipattu kokonaan. Uskon, että jokaiselle on olemassa se oikea punasävy. Poskipuna on myös varsinainen monitoimituote, sitä voi taputella punan päälle jos kaipaa mattahuulia, ja tietenkin se toimii täydellisesti luomivärinä. Käytän usein luomivärien sekoitussävynä poskipunaa.

On paljon ohjeita oikein punan levitystavasta, ja levityskohdasta, mutta sanoisinpa melkein, että kokeilemalla eri kohtia ja tyylejä löytää itselleen parhaan kohdan. Itse tykkään levittää punan poskipäiden korkeimmalle kohdalle ja häivyttää sitä ohimoita kohti.

Tämäkään meikki ei olisi mitään ilman poskipunaa!

Omalla, hieman rasvaisuuteen taipuvalla ihollani puuterimaiset tuotteet kestävät parhaiten. Tosin joskus on ihana levittää voidemaista punaa, jolla saa kauniin ja heleän lookin.

Tällä hetkellä omat suosikkipunani on GRN:n Pink watermelon ja Zuiin Mango.

Kommentit (2)
  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi
    24.3.2020, 07:56

    Ihanan sävyinen tää GRN poskipuna! 😍Mie tykkään näistä GRN- meikkien koostumuksista, ovat sileitä, pigmenttisiä ja helposti häivytettäviä. 😊

    1. Sama juttu :)! Nää ihan ihania <3!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *