Parisian Rhapsody

IMG_0734.PNG

Tiedättekö kun kaikki puhuvat omasta tuoksustaan? Nimikkotuoksu, luottotuoksu, Marilynin Chanel 5…Mulla on ollut etsinnässä jo kauan the tuoksu. Luulen aina hetkeksi löytäväni sen, mutta sitten tulee tunne että ei tämä ollutkaan se. Etsin kahdenlaista tuoksua: toffeen, päärynän ja oikein hyvällä tavalla makean tuoksuista tuoksua, sekä sellaista ihanaa pehmeää ”kävin juuri suihkussa” tuoksua.

Se on niin vaikeaa! Ja joskus jollain kaverilla on ihana tuoksu, mutta eihän sitä voi samalta tuoksua!

Lisäksi mua ei ole pitkään aikaan huvittanut suihkuttaa iholle niitä useimpien hajuvesien ainesosia.

Törmäsin sattumalta näihin Sabé Massonin voidemaisiin tuoksuihin Naturellementin osastolla I love me-messuilla.

Saman tien kun mulle tuoksutettiin tätä Parisian Rhapsody tuoksua mua alkoi hymyilyttää.

Ja nämä tuoksut ovat luonnonkosmetiikkapohjaisia. Alkoholittomia ja parabenittomia. Näitä voi huoletta sivellä iholle ja nämä on myös koostumuksensa puolesta helppo ottaa matkalle mukaan.

Olin valmis tekemään ostopäätöksen siltä seisomalta…mutta tuoksu oli loppu!

Seuraavana päivänä googlasin tuoksua ja alkoi tuntuaettä se on loppu joka paikasta! Mutta joskus ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan. En nimittäin tiennyt että Lahden MariMari-putiikissa on Sabé Massonia tarjolla.

Voin kertoa että oli suuri nautinto ottaa tämä pakkauksestaan, joka on muuten kaunis kun mikä. Pakkauksen takakannessa on myös hauska ympyrä josta näkee tuoksun koostumuksen.

Mun ihanassa Parisian Rhapsodyssä on päätuoksuna appelsiini ja punaiset marjat, sydäntuoksuna ruusu ja jasmiini sekä pohjatuoksuna vanilja ja myski.

IMG_0735.PNG

IMG_0736.PNG

Mikä on sun luottotuoksu?

Kommentit (2)
  1. Lancomen Tresór Midnight Rose on ollut oma suosikkituoksuni jo pidemmän aikaa. Nyt alkaa pullo uhkaavasti lähennellä loppuaan, mutta ennen uuden ostoa taidan käyttää nuo muut tuoksut pois alta 🙂

    1. Se on ihanaa kun on löytänyt sen oman tuoksun :). Mun täytyisi keksiä jotakin näille mun hutituoksuille, tai kanssa vaan käytellä niitä pikkuhiljaa pois.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *