Pelastaja

IMG_7005.JPG

Olen vasta viimeisen vuoden aikana oppinut kuivashampoon käytön hienouden. Aikaisemmin testailin välillä tuotteita, mutta ehkä en osannut käyttää niitä oikein, tai sitten tuotteet eivät vaan sopineet minulle. 

IMG_7026.JPG

Kampaajani ansiosta lettikoulussa opin minkä eron kuivashampoo tekee kampauksien pohjalla. Oikeasti, miksi tehdä edes tavallista lettiä ilman tätä tuotetta millä tuplaat hiusten massan ja saat kunnon karheuden ja pidon kampauksen pohjalle. Sain lettikoulusta näytteeksi kuivashampoon johon jäin koukkuun. Valitettavasti purkki alkoi  vaan kolista tyhjyyttään.

IMG_7029.JPG

Uusi suosikkikuivashampooni löytyi Maria Nilalta. Maria Nilan hiustenpesutuotteet ovat mulle hyvinkin tuttuja ennestään, mutta nyt tutustuin Lahden Sokoksella kampaamotuotevastaavan kanssa Maria Nilan muotoilutuotteisiin ja tämä vaikutti testaamisen arvoiselta.

Maria Nilan tuotteissa yhdistyy toimivuus ja vihreät arvot täydellisellä tavalla. Tuotteet ovat 100 % vegaaneja, sulfaatittomia ja parabeenittomia, pakkaukset ovat hiilivapaita. 

Lahden Sokoksen kosmetiikka- ja kampaamotuoteosasto on kokenut täydellisen uudistuksen ja luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja vihreitä merkkejä löytyy kiitettävästi. Tuotteet on myös keskitetty ihanaan viherseinillä sisustettuun keitaaseen. Ei tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan!

IMG_7016.JPG

Mutta, entäs se itse kuivashampoo!

Kun tätä suihkuttaa hiuksiin, tuntee välittömästi raikkaan ja viilentävän tunteen hiuspohjassa. Muissa testaamissani kuivashampoissa ei ole tätä samaa ”instant fresh” tunnetta ollut. Hiukseni olivat täysin pesun tarpeessa, mutta tällä sai helposti skipattua pesun ja hiukset eivät ainostaan näyttäneet puhtaammalta vaan tuntuivat myös raikkaammalta.

Tällä todella saa myös lisää tuuheutta hiuksiin. Tuntui että hiusten määrä olisi tuplaantunut päässä. Veikkaan että mitä kauemmin tätä jaksaa työstää hiuksiin, sitä enemmän tuuheutta syntyy. Eli jos kaipaat volyymiä hiuksiin, tää todellakin on sun tuote. 

Sokoksella alkaa huomenna hiusten hellimisviikko, joten käy tsekkaamassa tämä supertuote, mä aion hamstrata tätä lisää :).

Lahden Sokosta voit seurata täältä http://instagram.com/sokoslahti

https://www.facebook.com/sokoslahti/

* yhteistyössä Lahden Sokoksen kanssa

 

 

Kommentit (2)
  1. Tämähän vaikuttaa lupaavalta! Oliko kovin hintava ja onko tässä jokin tuoksu?

    1. Tässä on hyvin mieto, miellyttävä tuoksu, hiuksista tulee puhtaan tuoksuiset. Hintaa tällä on n. 20 euroa, ja kannattaa tsekata jos tämä vaikka on hiusten hellimisviikolla tarjouksessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *