Pidä huolta ihostasi

IMG_8335.JPG

Kylmät ilmat asettaa iholle aika kovia haasteita. Vaikka mulla on sekaiho, meinaa sitä kiristää, nipistää ja kutittaa kun ilmat kylmenee. Inhoan sitä.

Iho kuivuu, ja siitä on vaan pakko pitää eri tavoin huolta. Kuivaharjaus ja kosteutus ovat niistä tärkeimpiä. Heti kun skippaan jonkin hoitotoimenpiteen saan sen kirjaimellisesti tuntea nahoissani.

IMG_8329.JPG

IMG_8338.JPG

Sain testiin Sokokselta uutta Centifolia luonnonkosmetiikka sarjaa, joka on ranskalainen ekosertifioitu ihonhoitosarja. Se on yksi ensimmäisiä Cosmebio-sertifioituja merkkejä Ranskassa. Centifolialla on ideologia, jonka mukaan kasvit ovat elollinen raaka-aineen lähde ja ne tarjoavat monipuolisesti aktiivisia ainesosia ihonhoitoon. Tämä sarja on koko perheelle suunnattu ja sopiva. Se on mielestäni myös hyvin edullinen ja pakkauskoot ovat riittoisia. 

Ylipäätään tykkään tästä trendistä että laadukasta luonnonkosmetiikkaa saa nykyään myös hyvin edullisesti, jolloin valintojen tekeminen ei jää ainakaan hinnasta kiinni.

IMG_8331.JPG

IMG_8334.JPG

IMG_8337.JPG

Valitsin ruusuveden jota voi suihkia kasvoille pitkin päivää. Olen huomannut että kasvosuihkeet on näytön äärellä työskentelevän hyvä ystävä. Olen suihkinut tätä meikin alle, päälle ja iltaisin kasvoveden sijasta. 

Aprikoosi-vanilja suihkugeeli houkutteli tuoksullaan ja aurinkoisella pakkauksella. Tuoksu tuo pienen luksushetken arkeen aamusuihkussa. Tälle tuoksulle myöntäisin vuoden paras suihkusaippua tuoksun.

Kosteusvoiteeksi otin neutraalin voiteen joka sopii koko perheen käyttöön. Tämä voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on neutraali, hieman niveamainen. Itse käytän tuhdimpaa voidetta kyynärpäihin, kämmenselkiin ja polviin, mutta koko kropan kosteutukseen tämä sopii täydellisesti.

Levitän itse kaikki kosteuttavat tuotteet heti pesun jälkeen, näin kosteus ei ehdi haihtua iholta. Talvella myös kuivaharjaan ihoa mahdollisimman usein jotta saan kuolleet ihosolut pois, ja kaiken imeytymään ihoon tehokkaammin.

Ps. Näistä tuotteista saa koottua aika kivoja joululahjapakkauksia kavereille ja perheelle :).

I found new natural cosmetics skincare line called Centifolia. Centifolia is french brand and they were one of the first brands to recieve the Cosmebio certificate.

Winter season is tough on skin, so it needs extra care. I moisturize and dry brush my skin a lot, and if I skip my skin care regimen, my skin gets really dry and irritated.

I’ve been testing three products from Centifolia. Rose water spray that can be used as toner and to freshen up your skin. Body lotion and shower gel. I really like these products, especially the scent of the shower gel!

Great thing about this product line is that it is suitable for the whole family, and it is really affordable. These products could be nice christmas presents too!

Ota Sokos seurantaan täältä http://instagram.com/sokoslahti

https://www.facebook.com/sokoslahti/

* yhteistyössä Lahden Sokoksen kanssa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *