Pidä huolta itsestäsi

Kaupallinen yhteistyö: Life

Nyt on todella tärkeää pitää hyvää huolta itsestä ja omasta vastustuskyvystä. Syksy on aina haastavaa aikaa sateisine ilmoineen jotka saattavat vetää mielen matalaksi, syysflunssineen, sekä nyt tietenkin vielä koronan heittäessä omat haasteensa soppaan.

Huomaan helposti itsestäni, että ilmojen viiletessä ja iltojen pimetessä omat enegiatasoni laskevat helposti matalalle. Ei vaan huvita, ja sohva lämpiminen viltteineen kutsuu lukemaan teekupin äärelle.

Välillä annan periksi sohvan houkutuksille, mutta tänä syksynä olen päättänyt pitää erityisen hyvää huolta jaksamisestani sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kiinnitän tarkempaa huomiota ruokavalioon, enkä skippaa treeneja. Kuljen pyörällä töihin, ja aloitan jokaisen aamun joogalla. Kuivaharjaan ihon iltaisin, ja hemmottelen ihoa erilaisilla voiteilla. Ne vaikuttavat mieleeni piristävästi.

Sain oman hyvinvointini tueksi upean paketin kasvissyöjälle räätälöityjä tuotteita ja vitamiineja Lifelta.

Vastustuskykyä boostaamaan paketissa oli
– Life Vitamin C+Berries (vahva C-vitamiini)
– Life D-vitamiini joka sopii vegaaneille
– Life Sinkki-valmiste
Syksyn tullen kannattaa muistaa että D-vitamiinilisä on todella tarpeen, koska auringosta emme enää pimeään vuodenaikaan D-vitamiinia nimittäin saa. C-vitamiini tukee myös vastustuskykyä, mutta auttaa myös raudan imeytymisessä, sekä tukee kollageenin muodostumista.  Sinkki puolestaan edistää ihon, kynsien ja hiustenhyvinvointia sen lisäksi että se tukee vastustuskykyä.

Ihon ja vartalon hyvinvointia hoitamaan paketissa oli
– Life Silica+B-vitamiinit
– Lifen Body&Soul -kosmetiikkaa
Silica ja B-vitamiinivalmiste on täsmätuote hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Lifen Body&Soul-tuoteperhe on Lifen oma sarja, johon kuuluu erilaisia vartalon- ja ihonhoitotuotteita. Uskon, että kauneus lähtee sisältäpäin, mutta kosmetiikka on ihanaa hemmottelua arjen keskellä. Olen aloittanut perjantaisin uuden rutiinin. Käyn illalla suihkussa, teen vartalon kuorinnan, laitan kasvonaamion ja hiusnaamion, ja annan viikon stressin ja työasioiden valua suihkun mukana viemäriin. On ihana aloittaa viikonloppu freesinä ja hemmoteltuna.

Lyhyet vinkit huolenpitoon ja jaksamiseen syksyllä

  • pidä kiinni liikunnasta ja ulkoilusta. Vaikka sohva kutsuu, muista että siellä on kivempi köllötellä lenkin jälkeen.
  • mutta muista myös levätä riittävästi. Opettele tunnistamaan tilanteet kun oikeasti kaipaat lepoa, ja anna sitä itsellesi riittävästi.
  • pidä huolta ravinnosta. Syö monipuolisesti, ja tue ruokavalioa tarvittaessa lisäravinteilla. Kasvissyöjänä olen tottunut nappaamaan purkista mm. D-vitamiinia ja B-vitamiinia.
  • hemmottele itseäsi. Pimenevät syysillat ovat omiaan kasvonaamioille, hiusnaamioille ja vartalovoiteille joita ei kesällä välttämättä malttanut niin usein käyttää. Ne piristävät mieltä <3.

Ihanan tuotepaketin lisäksi sain teille alekoodin <3. Koodilla HEYGIRL20 saat – 20 % alennusta Lifen verkkokaupan ja myymälöiden Life-tuotesarjan tuotteista (löydät tuotteet helposti tästä) 20.9.2020 saakka.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *