Pihista tai panosta – AHA-happokuorinta

Olen lukenut, että ihon ikääntyessä sitä tulisi kuoria useammin. Ihosolujen uusiutuminen hidastuu, ja näin kuollutta ihosolukkoa kertyy enemmän ihon pinnalle. Tästä taas seuraa samea ja epätasainen ihon pinta. Myöskään ihonhoitotuotteet eivät imeydy enää tehokkaasti.

Olen aina kuorinut ihoani säännöllisesti, pelkästään jo sen takia miten ihanan pehmeä iho on sen jälkeen. Huomaan aika helposti sen milloin olen ollut huolettomampi ihonhoidossa. Iho on todellakin samea, ja esimerkiksi meikkivoide ei levity yhtä kivasti kun normaalisti.

Ennen käytin paljon rakeisia kuorinta-aineita, vartalolle käytän edelleen. Kasvoille käytän mieluiten AHA-happoa sisältäviä kuorintanaamioita.

BYBI Acid Gold mask, hinta 30 euron paikkeilla

 • Luonnonkosmetiikkaa
 • Riittoisa
 • Tuoksuu hyvältä
 • Koostumus on kuin hyytelömaista aurinkoa.
 • Ylellinen. Olen ihan ihastunut paketin mukana tulevaan söpöön levityssiveltimeen.
 • Tehokas
 • Vegaaninen
 • Hiilineutraali

Tuotelupaus: kirkastaa, uudistaa ja tasapainottaa.

Bybin AHA-happonaamio on sellainen mitä ostan lahjaksi, olen ostanut sitä myös itselleni jo useamman purkin. Eihän 30 euroa ole mikään ökykallis, mutta on se saanut minut välillä empimään. Tämä naamio on niin tehokas ja vaikuttava, että hinnan on valmis maksamaan. Iho kirkastuu huomattavasti, ja on todella sileän ja heleän oloinen.

Tuotteen kuorivat entsyymit saadaan papaijasta ja kurpitsanlihasta. Kurpitsanlihassa hyödynnetään ainesta, joka syntyy kurpitsansiementen tuottamisen sivutuotteena. Eli tämä tuote myös hyödyntää tehokkaasti materiaaleja, jotka menisivät muuten hukkaan.

Naamio levitetään kuivalle iholle, ja sen annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia.

Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, hinta kymmenen euron paikkeilla

 • Synteettinen. Ordinary on harvoja tuotesarjoja joita käytän synteettisen kosmetiikan puolelta, johtuen heidän ”ei mitään ylimääräistä” asenteesta kosmetiikkaan.
 • Riittoisa
 • Pelkistetty ja toimiva
 • Tehokas
 • Vegaaninen

Tuotelupaus: kirkastaa, uudistaa ja syväpuhdistaa ja säännöllisessä käytössä häivyttää juonteita.

Tämä punainen liuos on yksi hehkutetuimpia kuorivia naamioita, ja se on Ordinaryn suosituimpia tuotteita. Suosio perustuu yksinkertaisesti siihen, että naamio on todellakin niin tehokas, kun lupaakin olevansa.

Pieneen yksinkertaiseen pipettipulloon mahtuu monta käyttökertaa, eikä pullossa ole mitään muuta kun tehokkaita ainesosia. Tykkään erityisesti siitä, että pullo on hygieninen käyttää.

Tuotteen AHA-hapot  ovat yhdistelmä mm. glykolihappoa, maitohappoa ja sitruunahappoa. Hurja punainen sävy, naamio kulkee myös nimellä verinaamio, tulee Tasmanian pippurimarjauutteesta. Tätä on lisätty tuotteeseen rauhoittamaan happojen mahdollisesti aiheuttamaa ihoärsytystä.

Naamio levitetään aina kuivalle iholle, ja sen annetaan vaikuttaa max 10 minuuttia.

Muista aina uusien naamioiden  kohdalla testata sitä ensin pienelle ihoalueelle. Etenkin kun on kyseessä näin tehokkaat naamiot, jotka kuorivat ihoa. Meidän jokaisen iho on erilainen, ja se mikä on täydellinen yhdelle, voi aiheuttaa vakavankin reaktion toiselle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *