Pikkujoulukauden kauneusvinkit

Pikkujoulujen juhlalookit ovat piristävimpiä asioita tässä pimenevässä talvessa. Olen huomannut, että monesti olen ollut melkein innostuneempi itse lookin ideoinnista, kun itse juhlasta. Joskus  juhlalookin luonti  saattaa kuitenkin tuntua työläältä tai tylsältä, etenkin jos vaikka lähdet juhliin suoraan töistä tai muuten kiireessä.

Tässä muutama tehovinkki joilla saat upean  lookin minuuttiaikataulussakin.

Papiljotit

Papiljottien avulla juhlakampaus syntyy kuin itsestään. Rullaa papiljotit hieman kosteaan tukkaan, laita pohjalle muotoilutuotetta pitoa antamaan jos tarvitsee. Rullaa papiljotit pois päin kasvoilta ja anna niiden olla esimerkiksi meikin ajan. Voit myös puhaltaa niitä hiustenkuivaajalla, ensin lämmöllä ja lopuksi viileällä ilmalla.

Ripsiväristä tehot irti

Taivuta ripset ensin. Levitä ripsiväri kunnolla tyveen asti. Nosta silmäluomea kevyesti etusormella, jotta pääset ripsien tyveen. (Muista olla varovainen silmän läheisyydessä.) Levitä ripsiväri siksak liikkeellä, siisti jälki ripsikammalla tarvittaessa. Anna kuivua ja levitä vielä toinen kerros.

Tuuheammat hiukset

Tätä kannattaa kokeilla, varsinkin jos teet kampauksen jossa hiukset ovat vedetty pois kasvoilta. Täytä hiusraja hiusten sävyyn sointuvalla luomivärillä tai hiuspuuterilla. Lisää väriä varovasti, on helpompi lisätä kun ottaa pois. Saat hetkessä tuuheamman näköiset hiukset ja selkeän hiusrajan. Tämä on suosikkini ja teen hiusrajan täydennystä usein arkisinkin.

Punaiset huulet

Tiedetään, tässä vinkissä ei ole mitään uutta! Mutta usko pois, kirkkaan punaiset huulet ovat klassikko, johon ei kyllästy koskaan. Punaiset huulet ovat myös nopea tapa päivittää työlookki juhlalookkiin kiireessä.

kauneus meikki hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *