Pikkujoulumeikki-inspis

96A3E0D1-2146-449D-A4E3-B7542AF30299.jpeg

Mielestäni punaiset huulet kuuluvat pikkujoulumeikkiin kuin pusu mistelinoksan alle. Niillä saa näyttävyyttä meikkiin, ja iso plussa on myös se, että ne onnistuvat hieman kokemattomalta  meikkaajaltakin.

Huulimeikillä on myös helppo päivittää meikki päivästä iltaan. Joskus olen kiireessä vaan poistanut kiillon kasvoilta, taivuttanut ripsiä uudeleen ja meikannut oikein mehevän punaiset huulet.

71C75063-8B25-4085-A84D-E3FDCFEF81FB.jpeg

Punaiset huulet

Valitse ihonsävyysi sopiva punaisen sävyn, Miia Ezen vinkkasi että sen sijaan, että testaisi sävyjä kämmenselkään, kannattaa testeriä kiertää ulos huulipunahylsystä ja nostaa se huulien eteen. Näet nopeasti onko kyseessä oma sävysi.

Pohjusta huulet. Rajaa ne ensin rajauskynällä. Itse tykkään rajata kauttaaltaan hieman yli, ja värittää koko huulet rajauskynällä. Levitä puna. Tämän jälkeen monet painavat huulet käsipaperiin, levittävät irtopuuteria ja punaavat huulet uudelleen, mutta itse skipaan tämän vaiheen, lisään vaan myöhemmin punaa tarvittaessa. Tuntuu että monet punat kuivattavat huuliani, ja välillä tuntuu että puuterointi pahentaa kuivuuden tunnetta. (Ja muuten, jos huulet ovat karheat, niitä voi kokeilla kuoria kevyesti pehmeällä hamamsharjalla tai sokeri-öljyseoksella.)

Tässä koottuna myös muita vinkkejä ja ideoita pikkujoulumeikkiin:

Kuinka saada meikki kestämään:

Valitse vedenkestäviä tuotteita, esimerkiksi ripsari ei ala niin helposti tarttumaan ylä- ja alaluomiin, ja pysyy siistinä.

Pohjustustuotteet, eli primerit on tässä asiassa sun paras kaveri. Lähes mikä tahansa tuote luomiväristä huulten rajauskynään pysyy paremmin paikoillaan kun pohjalla on primeria.

Kynillä väritän pohjat, jotka auttavat tuotteita pysymään, silmämeikkiin käytän kajalkyniä, huulet väritän kauttaaltaan huultenrajauskynällä ennen punan levittämistä.

Kiinnitä meikki värittömällä puuterilla ja suihkauta kasvoille lopuksi meikinkiinnityssuihketta. Ota mukaan blotting papereita, eli näitä kivoja, superkäteviä lappusia, jotka imevät ylimääräisen rasvan kasvoilta.

Nopea siistimisvinkki:

Kun aikaa on 10 minuuttia tai alle, taputtelen kiillon pois iholta, siistin silmänaluset pyyhkimällä ne ensin silmänympärysvoiteella ja laittamalla uudestaan meikkivoidetta ja tarvittaessa peitevoidetta tai valokynää. Taivutan ripset, harjaan kulmat, ja sitten ne huulet! Pohjustan ja rajaan huulet kunnolla, ja laitan näyttävää huulipunaa. Katso ylemmät ohjeet ;).

C7F6ACD7-F63A-4CD1-B76A-60C07287F54F.jpeg

Särmää huuliin:

Tämä on liian hauska sivuutettavaksi. Jos on kaksi herkullista huulipunasävyä, miksi valita  vain yksi, kun voit värittää ylä- ja alahuulen eri sävyillä.

Enemmän on enemmän:

Tummat silmät ja näyttävät huulet. Miksei? Usein sanotaan ettei näitä kahta saa yhdistää, mutta säännöt ovat tehty rikottavaksi, ja mun mielestä pikkujoulukaudella anything goes. Tässä yksi mun lempparitutoriaali.

https://www.instagram.com/p/BXNo909ga9L/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1bn42nxm0o08j

Joskus huulirasva riittää:

Mulla on huulirasvariippuvuus, ja tykkään monesti laittaa huuliin pelkkää huulirasvaa. Kuulostaa ehkä tylsältä mutta minkäs teet. Joskus on kiva olla luonnollisemmassa lookissa, ja tämän ehdottomia plussapuolia on se, että huulimeikin korjailu on tehty parissa sekunnissa ilman peiliä. Eikä tämä lookkikaan loppujen lopuksi tylsä ole, jos parina on näyttävä silmämeikki.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *