Pitkästä aikaa sarja jota jaksaa katsoa

Katson todella vähän tv:tä, ja silloin kun käytän siihen aikaani, on sarjan tai elokuvan oltava mielestäni jäätävän hyvä. Ja tässä korostan sanaa mielestäni, eli tuotokset joiden parissa viihdyn eivät välttämättä täytä mitään yleisesti kovin korkeita kriteereitä…esimerkiksi Vampire Diaries oli ehdoton lempparini. Toinen sarja johon ihastuin palavasti oli Cameron Crowen Roadies, ja vain kuullakseni että siitä ei tule toista kautta, why?!

IMG_9992.JPG

Mutta sarja, josta katson joka maanantai uuden jakson, on Billions. En ensialkuun olisi osannut kuvitella, että innostun tähän aihepiiriin sijoittuvasta sarjasta. ”Billions sijoittuu New Yorkin petollisiin poliittisiin ja taloudellisiin piireihin.” Ja pari kertaa selatessani HBO:ta ajattelin, että ei kiitos, ei kiinnosta.

Jotenkin ajauduin silti sarjan pariin, ja innostuin täysin. Paul Giamattin ja Damian Lewisin hahmot Chuck Rhoades ja Bobby ”Axe” Axelrod ovat ihan mahtava taistelupari. Täysin toistensa vastakohdat, ja totaalisella törmäyskurssilla. Tyypit ovat myös sellaisia että jakavat varmasti mielipiteet kahtia, ja voin myöntää, että mulla olisi Axe-tiimin paita. Kumpaan tiimin sä kuulut?

! Erityismaininta sarjalle täytyy antaa myös musiikista. Sitä on käytetty monipuolisesti, ja esimerkiksi kohtaus jossa Axe ajaa urheiluautolla Metallican Master of Puppetsin pauhatessa taustalla on 10+. !

 

Kommentit (1)
  1. Pitääpä tutustua, kiitti vinkistä 🙂 

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *