Puhdas koti

IMG_2692.PNG

Syksyn lähestyessä tulee taas vietettyä enemmän aikaa kotona, sisätiloissa. En nyt ole siitä kovin innoissani, mutta tämä taitaa olla väistämätöntä…

Viidakkoseinä-sisustusprojektin lisäksi olen selkeyttänyt sisustusta ja miettinyt miten saisin mahdollisimman valoisan ja raikkaan fiiliksen säilytettyä siinä pimeimmässäkin ajanjaksossa.

IMG_2690.PNG

Päätin myös tehdä perusteellisen siivouksen ja löysin Dermosililtä näitä uusia pesuaineita. Kosmetiikassa moni tiedostaa turvallisuuden, mutta puhdistusaineita ja pesuaineita ostaessa se saattaa unohtua. Olen pitkään valinnut myös ne turvallisuuden, luonnollisuuden ja eläinkokeettomuuden perustein. Puhdasta tulee keveyemmilläkin aineilla, ja kaikki voittavat. Se ei myöskään ole ihan sama mitä sieltä viemäristä laskee alas.

IMG_2691.PNG

Näissä keittiön puhdistusaineessa, sekä yleispuhdistusaineessa on kummassakin ecocert-merkki, ne ovat biohajoavia sekä kasvipohjaisia. Mielestäni niissä on myös kummassakin kiva tuoksu ja ne toimivat hyvin.

Kotona on paljon kivempi nököttää Netflixin ääressä kin paikat ovat järjestyksessä :).

Kommentit (4)
  1. Mulla myös käytössä ekologiset, luontaiset pesuaineet, enkä enää vaihtaisi kemiallisiin! Onko näissä voimakas tuoksu? Oon tosi hajuherkkä ja välillä jopa tietyt luontaiset tuoksuu liian voimakkailta :/

    1. Mun mielestä näissä on hyvin mieto tuoksu. Mulla meni myös mm. yksi pyykinpesuaine vaihtoon, oli sen verran ärhäkkä hajuste että ei vaan voinut käyttää sitä.

  2. Tuo on niin totta, että kotona on kivempi olla, kun paikat on järjestyksessä, on puhdasta ja siistiä!

    Tämä lause oli minusta ihana:

    olen selkeyttänyt sisustusta ja miettinyt miten saisin mahdollisimman valoisan ja raikkaan fiiliksen säilytettyä siinä pimeimmässäkin ajanjaksossa.

    1. <3, kaikki keinot on otettava käyttöön :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *