Ripsien ja kulmien värjäys kotona

Ripsien ja kulmien värjäys kotona omatoimisesti, uhka vai mahdollisuus? Olin jo pidempään halunnut värjätä ripset ja kulmat kotona, mutta silmiini ei kaupassa osunut sopivaa tuotetta. En halunnut käyttää värjäyssettejä, joita kaupoista löytyi, koska en tiennyt onko niitä testattu eläimillä. Ne olivat myös kaikki kulmille, ja halusin nimenomaan värjätä myös ripset. En myöskään ehtinyt alkaa etsiä sopivaa tuotetta netistä (laiskuus & muut kiireet). Olen myös alkanut uskoa, että asiat kyllä osuvat kohdalle, kun on niiden aika, ja näin kävi nytkin.

Silmiini osui somessa tämä BeautyLash-värjäyssetti.
Se oli kuin kaikki toiveeni olisi täytetty kerralla, se on
– vegaaninen
– kasviväripohjainen
– sekä ripsille että kulmille
– täysin eläinkokeeton.

Värin luvataan kestävän ripsissä ja kulmissa useita viikkoja. Yhdestä paketista riittää noin kahdeksaan värjäyskertaan.
Setissä on mukana selkeät ohjeet, kaksi tuubia joissa toisessa väri ja toisessa kehite, suojalappuja silmien alle, sekä harja ja tikku värin levitykseen.

Varasin vierelle myös puhelimen ajanottoa varten, vanulappuja sekä vanupuikkoja ja silmänympärysvoiteen sekä paksua huulirasvaa.
Kannattaa lukea ohjeet rauhassa ajatuksella läpi, niin värjäys sujuu helposti ja ilman kömmähdyksiä. Huom! Muista tehdä allergiatesti pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

Valitsin mustan värin, koska pääasiassa halusin värjätä ripset, mutta hetken mielijohteesta päätin kokeilla väriä kulmiinkin.
Väri levitetään puhtaisiin, kuiviin karvoihin. Sen jälkeen suojasin kulmien ympärillä olevan ihon huulirasvalla, ja silmienympärysihon voiteella. Silmien alle laitoin myös suojalaput. Näitä saisi olla pakkauksessa reilusti enemmän.

Ensin levitetään väriaine. Annoin sen vaikuttaa kulmissa minimi ja ripsissä maksimi ajan. Väriaine pyyhitään pois, ja laitetaan kehite, jonka vaikutusaika on minuutin. Tarkat ohjeet ovat tietenkin paketissa, ja niitä pitää noudattaa.

Värjääminen oli loppujen lopuksi helppoa ja nopeaa. Eniten jännitti, ettei silmiin päädy väriaineita. Lopputulos on mielestäni siisti ja onnistunut, ja ripset ovat selvästi tummemmat. Hieman harmitti, etten tajunnut ottaa ennen kuvia. Alla kuitenkin näet jälkeen kuvat, ne ovat käsitteelmättömät, eli näet todellisen lopputuloksen luonnonvalossa. Etenkin ripsien päät, jotka ovat tavallisesti melko värittömät, ovat saaneet mukavasti tummuutta.

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *