Ruusuilla tanssia

Kaupallinen yhteistyö: Melvita

Melvita on yksi vanhimmista luonnonkosmetiikkamerkeistä. Vuonna 1983 perustettu ranskalainen merkki omaa pitkän kokemuksen luonnonkosmetiikan saralla, ja se näkyy korkealaatuisissa tuotteissa. Kaikilla tuotteilla on Ecocert- ja COSMEBIO-sertifiointi. Raaka-aineet tuotetaan mm. Fair For Life-standardin mukaisesti, luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen. Melvitalle luonnollisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat tärkeitä periaatteita. Nimi Melvita tulee latinan sanoista hunaja (mel) ja elämä (vita), sarjan luoja Bernard Chevilliat oli biologi sekä mehiläishoitaja.

Itselleni nämä asiat kuten yrityksen toimintaperiaatteet ja arvot, alkavat muodostua yhä tärkeämmäksi, ja ihastun brändiin tulisesti, kun kuulen tarinan toiminnan takana. Melvitan nettisivuilta löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa heidän toiminnastaan.

Jos brändi on ihastuttava, niin ovat heidän tuotteetkin. Rakkaus luontoon tuntuu ja tuoksuu tuotteissa. Melvitan ruusuiset tuotteet tuovat hitusen juhlan tuntua arkeeni. Rakastan sitä miltä ne tuoksuvat, makealta, raikkaalta, ja tietenkin ruusuiselta.

Aloitin samaan aikaan kolme tuotteen käytön Nectar de roses-sarjan Fresh Micellar Water-miselliveden sekä öljyisen puhdistusmaidon, sekä -Pulpe de rose-sarjan kasvovoiteen.

Misellivesi on ollut jo pitkään kasvojen puhdistusrituaalini kulmakivi. Viimeistelen puhdistuksen aina iltaisin misellivedellä, ja aamuisin pyyhin sillä kasvot ennen meikkiä. Melvitan misellivedessä ruusu- ja appelsiininkukkavesi takaavat, että puhdistushetki on myös aromaterapeuttinen. Rakastan tuotteen tuoksua sekä tuntua iholla. Mielestäni tuotteessa on myös hinta-laatusuhde kohdallaan, n. 15 euroa.

Öljyinen puhdistumaito on täydellinen pari misellivedelle. Tuoksumaailma vastaa toisiaan, samoin miellyttävä tunne iholla. Tämä on tehokas putsari, mutta jättää ihon luonnollisen tuntuiseksi, ei kiristäväksi, mutta ei myöskään tahmeaksi. En tykkää kummastakaan vaihtoehdosta, tykkään että iholle jää kimmoisa ja raikas tunne pesun jälkeen. Hintaa puhdistusmaidolla on n. 20 euroa.

Pulpe de rose-kasvovoide on suunnattu varsinkin ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan, ja let’s face it, tämä tulee tarpeeseen. Mielestäni ikä saa näkyä kasvoilla, mutta en pistä pahakseni jos tuote tuo kasvoille pari tuntia lisää yöunia. C-vitamiinipitoinen voide häivyttää väsymyksen merkkejä. Se on koostumukseltaan täyteläinen, mutta imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide sopii myös hyvin meikin alle. Jos aamulla on yhtään enemmän aikaa, imeytän tämän kasvoille mielellään jaderullan avulla. Voide on 30 euron hujakoilla, mikä on järkevä hinta ylelliselle ja riittoisalle tuotteelle.

kauneus meikki hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *