Ruusuvesi

IMG_6175.PNG

Ruusuvesi oli tuote, jota mun isoäiti taisi käyttää. Jotenkin miellän sen häneen. Ehkä tästä mielleyhtymästä johtuen en ollut itse kovin innostunut ruusuvedestä, se tuntui jotenkin vanhan rouvan kosmetiikalta. Olin väärässä.

Ruusuvesi on ikivanha ihonhoitotuote, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle ja kuivalle iholle. Se tasapainottaa ihon ph-arvoa, ja kosteuttaa tehokkaasti. Antibakteeriset vaikutukset myös suojaavat ihoa tulehduksilta.

Päädyin itse sattuman kautta käyttämään ruusuvettä kun sain sitä testiin. Tykästyin suihkimaan sitä, ja kun pullo oli loppu, ostin testiin Nurmen ruusuveden Tallinnan reissulta. Nurmen tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ja niitä valmistaa virolainen perheyritys. Raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja käsittääkseni alkuperältään virolaisia. 

Käytän kasvosuihketta joka päivä, aamulla ja illalla kasvojen pesun jälkeen, ennen voiteita. Välillä suihkin sitä meikin päälle kun kaipaan virkistystä. Tuntuu että iho pysyy paremmin kosteutettuna, ja tuotteet imeytyvät iholle paremmin. Meikin päälle suihkautettuna ruusuvesi taas kiinnittää ja tasoittaa meikin.

IMG_6174.PNG

IMG_6176.PNG

 

Kommentit (6)
  1. Mun on pitänyt hankkia ruusuvettä jo pidemmän aikaa, mutta vielä ei ole tullut vastaan tuotetta, jossa sen ruusun tuoksu olisi tarpeeksi kevyt. Ruusu, etenkään voimakas sellainen, ei nimittäin kuulu omiin suosikkituoksuihini 🙂

    1. Tässä ei mun mielestä ole kovin voimakas tuoksu, tai sitten mä oon vaan tottunut jo tuoksuun :). Ruusun tuoksu ei mullakaan kuulu ihan lemppareihin.

    1. Yes, ruusuvesi on parasta :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *