Salaisin asein parempiin hiuksiin

Kaupallinen yhteistyö: NOBE

Salaisin asein parempiin hiuksiin? Olen melko suoraviivainen hiusteni hoidon kanssa. Käytän todella vähän hiustuotteita tai mitään lämpölaitteitalaitteita. Silloin tällöin hiustenkuivainta. Panostan shampooseen ja erilaisiin hoitoihin. Pyrin siihen, että hiukset olisivat mahdollisimman hyväkuntoiset. Ja tykkään sellaisista luonnollista hiuksista, jotka eivät näytä ”liian laitetulta”.

Piristämään kevään pääasioita, sain valita Nobebeauty.comista hiusten laittamiseen ja hoitamiseen sopivia tuotteita, ja melko nopeasti nämä alla olevat kolme valintaa kirkastuivat minulle.

Hiuspanta joka ei kiristä

Invisiboblen hiuspanta lupaa helpotuksen kaltaisilleni herkkiksille, joille hiuspanta aiheuttaa päänsärkyä. Panta on hellävarainen ja löysä, enkä ole todellakaan huomannut sen aiheuttavan kiristystä. Se on kevyt, mutta pysyy silti paikoillaan. Pantaa pystyy taivuttamaan omaan makuun sopivaksi.

Hiusturbaani joka lupaa ihmeitä

Aquisin hiusturbaani lupaa viedä sinut kohti terveempiä hiuksia joka pesulla. Samalla se lupaa, että hiuksesi kuivavat viisi kertaa nopeammin kun tavallisesti. Hiukset ovat haavoittuvaisimmillaan märkänä, jolloin niiden käsittelyyn pitäisi kiinnittää erityistä huolellisuutta. Märkä hius venyy ja vaurioituu kovassa käsittelyssä helposti.

Turbaani kiedotaan hiuksiin, heti kun hiuksista on puristettu hellästi vesi pois. Turbaani kiinnittyy tukevasti paikoilleen napin ja lenksun avulla, ja pysyy päässä vaikka aamutoimien tai meikkaamisen ajan.

Huomasin, että hiukseni tosiaan kuivavat nopeammin, ja ovat vähemmän pörröiset. Nautin myös suunnattomasti siitä, että hiukset pysyvät siististi turbaanin sisällä.

Tämä on niitä tuotteita, joita et välttämättä tiedä tarvitsevasi, mutta kun saat sen, et luopuisi siitä millään. Must have jokaiselle pitkähiuksiselle. Oma turbaanini on valkoinen Lisse Prime.

Harja kiharoiden hiusten muotoiluun

DENMAN D4 The Original Styler 9 Row Black on harja, jonka valitsin itselleni pääasiassa siksi, että se on erityisesti tarkoitettu kiharille hiuksille. Harjalla voi selvitellä myös märkiä hiuksia. Olen kokeillut omaani märkien hiusten selvittelyyn, tavalliseen harjaamiseen sekä föönin kanssa hiusten kuivattamiseen.

Tykkään harjan napakkuudesta, ja siitä miten hiukset tuntuvat kiiltävän harjauksen jälkeen. Olen kokeillut monenlaisia harjoja, ja harvemmin vakuutun harjasta, mutta tämä on uusi luottoharjani.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *