Sarjoja joiden parissa olen viihtynyt viimeaikoina

En ole pitkään aikaan jakanut sarjasuosikkejani. Ensin mietin, että kuka keväällä ehtii sarjoja katsella, mutta ainakin itse tykkään silloin tällöin rentoutua hetken hyvän sarjan äärellä.

West Wing (Viaplay)

Kun West Wing on aikoinaan pyörinyt tv:ssä, olen leimannut sen auttamattoman tylsäksi. Poliittisiin puitteisiin sijoittuvaa draamaa, Valkoinen talo, presidenttikisa…miten tuo olisi voinut viedä voiton Melrose Placesta?! Nyt, aikuisena kaipasin sarjaa, jonka äärellä voi rentoutua, mutta joka ei olisi ihan höttöä.

West Wingin vahvuus on todella hyvät näyttelijät, mielenkiintoiset juonenkäänteet, ja se, että sarjasta on mahtavat 7 kautta! Tämä ei siis lopu ihan heti kesken. Sarja kuvaa aikansa ilmiöitä, joita on mielenkiintoista katsoa jälkikäteen.

Flight Attendant (HBO)

Cassie Bowden on lentoemäntä, joka onnistuu sotkemaan elämänsä, ja siinä sivussa myös läheistensä elämän tahtomattaan, mutta taatusti. Toisen kauden alussa Kaley Cuocon esittämä Cassie elää seesteistä elämää unelmapoikaystävän kanssa aurinkoisessa Los Angelesissa. Tämä muuttuu hyvin pian. Cassie sotkeutuu vaarallisiin kuvioihin ja kaaos alkaa. Tämä on chick flick sekoilua vaarallisissa kuvioissa.

Anatomy of a Scandal (Netflix)

Anatomy of Scandal on koukuttava, mutta paikoin myös raskas sarja, jossa seurataan menestyvää poliitikkoa vastaan nostettua oikeudenkäyntiä. Sarjaa kuvaillaan Netflixissä näin ”Sophien etuoikeutettu elämä vaikutusvaltaisen poliitikon Jamesin vaimona selviää, kun salaisuudet paljastuvat – ja häntä syytetään järkyttävästä rikoksesta.” Sarjasta ei oikeastaan voi kertoa enempää paljastamatta juonta. Sarja sopii tiivistunnelmaisten englantilaisten thrillerien ystäville.

Ipcress Files (Yle Areena)

Jännittävä vakoojatarina, joka sijoittuu 60-luvulle. Joe Cole on agentti nimeltä Harry Palmer, hänen kumppaninaan sarjassa ovat Lucy Boynton ja Tom Hollander. Tässä sarjassa on onnistuttu luomaan 60-luvun dekkaritunnelma täydellisesti. Tapahtumia riittää, ja käänteet vievät agenttia ympäri maailmaa vauhdikkaista ja vaarallisista tilanteista toiseen.

kulttuuri leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *