Satokausikosmetiikka

IMG_1088.PNG

Törmäsin I love me-messuilla tähän ihanaan 4dreamin osastoon. Menin osastolle We love the planet-deodoranttien perässä mutta olin aivan myyty Beauty Garden-tuoteperheestä.

Beauty Garden ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta kukapa ei näihin pakkauksiin ja esillepanoon ihastuisi. Tuotteet ovat kauniita ja luonnonkosmetiikkaa. Oi kyllä! 

IMG_1084.PNG

Ihastuin lopullisesti kun 4dreamin esittelijä kertoi minulle enemmän tästä tuotesarjasta. Beauty Garden on ranskalaista, käsintehtyä luomukosmetiikkaa. Tuotteiden ainesosat ja raaka-aineet kasvatetaan yrityksen omassa puutarhassa Auriacissa, jotta taataan tuotteiden tuoreus ja laatu. Tämä on satokausiajattelun mukaista kosmetiikkaa. Jos jotakin satoa ei saada, ei myöskään voida valmistaa tuotteita jossa sitä tarvitaan. Tykkään ajatuksesta, jopa niin paljon että olen valmis hyväksymään sen ettei jotain tuotetta ole välttämättä aina saatavillani.

Tuotteet valmistetaan käsin. Ne pakataan lasi- ja puumateriaaleihin, ilman ulkopakkauksia turhan pakkausmateriaalia minimoimiseksi.

IMG_1085.PNG

IMG_1087.PNG

Olin niin vaikuttunut että vähän jopa pelotti testata meikinpoistajaa jonka sain testiin. Mitä jos kaiken tämän ihanan jälkeen tämä tuote onkin huono?!

Suotta jännitin. 

IMG_1090.PNG

Jos haluat lukea lisää Beauty Gardenistä voit tsekata 4dreamin sivut, joilta löydät myös jälleenmyyjät. 

Etusivu

IMG_1088.PNG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *