Sheivaa tyylillä


Geisha shaver taitaa olla uusi villitys. Ainakin sen perusteella miten monta kertaa kyseinen shaveri on vilahtanut Instagramissa viikon aikana. Myönnän että olen mainoksen uhri. Näin tämän ja halusin tilata sen itselleni samantien. Ruohonjuuren verkkokaupassa nämä olivat juuri sillä hetkellä loppu, Pretty.fistä löytyi onneksi minullekin oma höylä.

Karvoissa ei ole mitään vikaa, omiani tykkään kuitenkin höyläillä pois. Tällä voi kropan lisäksi sheivata kasvoja halutessaan. Kasvojen sheivaus on kuin astetta tehokkaampi kuorinta, ja monet vannovat sen nimeen. Itse en ole vielä uskaltanut koko kasvoihin sitä kokeilla.

Miksi tavallinen kertokäyttöhöylä kannattaa vaihtaa kestävämpään? Kertakäyttöhöylä on yksi turhimpia jätteen aiheuttajia. Yksistään USA:ssa  kertyy vuodessa 2 miljardia kertakäyttöhöylää jätteenä. Yhtä höylää olisi suositeltavaa käyttää maksimissaan 10 kertaa. Joten jokainen kestohöylä vähentää kuormasta mukavan määrän muovijätettä. Geisha shaverissä tulee mukana viisi terää, ja terät voi kierrättää metallijätteen mukana.

Sen lisäksi että tämä on ympäristöteko, on tämä mielestäni äärimmäisen tyylikäs tapa sheivata.

Disposable shavers  are unnecessary plastic waste. The recommended times of use for one shaver is max 10. So in USA alone there’s 2 Billions disposable shavers per year. Quite a lot.

Easy way to reduce this waste is to switch up to reusable shaver.

I chose Geisha shaver which comes with five exchange blades.

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

kauneus vastuullisuus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *