SOS & Peel

IMG_2695.JPG

Joulun alla tulee herkuteltua. Ja jouluna. JA herkuteltua tulee myös joulun jälkeisinä päivinä. Se on ihan Ok. Loppupelissä sillä mitä syöt uuden vuoden ja joulun välissä on paljon enemmän merkitystä kun sillä mitä syöt joulun ja uuden vuoden välissä.

Herkuttelu valitettavasti näkyy mun iholla hyvin nopeasti.

IMG_2698.JPG

Suolainen ruoka aiheuttaa turvotusta. Silmäpussit vetävät vertoja lahjapusseille… Sokeri taas näkyy pian sameana ja epäpuhtaana ihona.

IMG_2701.JPG

Siksipä panostakin entistä enemmän ihon hoitoon hetkinä jolloin tiedän pistäväni sitä koetukselle. Kuorin, teen naamioita ja lymfahierontaa.

Natural Goods Company antoi testiin tämän Madaran tehoduon, SOS-naamion ja Peel-kuorintanaamion.

Latvialaisesta Madarasta on lyhyessä ajassa tullut yksi luottomerkeistäni. Heidän tuotteet ovat ekosertifioituja, edullisia ja laadukkaita. Tämä duo ei ole poikkeus.

SOS-naamio on superkosteuttava, kuivalle ja samealta iholle tarkoitettu naamio. Sitä voi käyttää 1-2 kertaa viikossa, vaikutusaika on 15 minuutista vaikka koko yöksi. Sen voi jättää vaikuttamaan unien ajaksi. Tämä naamio on myös vegaaninen.

Peel-kuorintanaamion teho perustuu hedelmähappoihin. Naamio on palkittu ja ylistetty monesti, eikä syyttä. Se sopii kirkastamaan sameaa ihoa, supistamaan ihohuokosia, syväpuhdistamaan ja tasoittamaan maksaläiskiä. Herkälle iholle naamio voi olla liiankin tehokas. Tämä on myös vegaaninen. Vaikutusaika on 3-10 minuuttia ja tätä voi käyttää pari kertaa viikossa. Naamiolla saa todella tehokkaasti kuolleen ihosolukon iholta.

IMG_2705.JPG

IMG_2722.JPG

Luotan siihen että saan näillä minimoitua suklaan ja glögin aiheuttamia jälkiä ja keskityn nauttimaan loppuvuoden herkutteluista.

 

Madaraa löytyy kiitettävästi kaupoista, mutta tuotteita voit myös tilata täältä https://naturalgoodscompany.com/kauppa/

Ota Natural Goods Company myös seuraantaan Facebookissa https://www.facebook.com/naturalgoodscompany/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/naturalgoodscompany/

Kommentit (4)
  1. Käytitkö näitä peräkkäin ajatuksella ensin peel ja sitten sos? Vai eri päivinä?

    1. Nyt käytin peräkkäin, ensin peel ja sitten sos. Välillä käytän vain jompaa kumpaa, mutta jonkin kuorinnan teen aina naamiota ennen jotta saisin imeytettyä mahdollimman tehokkaasti naamion kasvoille.

  2. Kääk, näitä olis saatava ja vähän äkkiä! Sen verran on täälläkin tultu herkuteltua, että naama huutaa armoa. Noh, tänään pitäisi postissa juurikin tulla pari pelastavaa kasvonaamiota, jotka toivottavasti taikovat ihosta hehkuvan uutta vuotta varten 🙂

    1. Kerro sitten kun olet testannut että oliko hyviä naamiota :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *