Space buns

Haluatko kampausvinkin, joka on helppo, nopea tehdä ja kestää koko päivän?

Hyvä, tulit oikeaan paikkaan.

Trendikkäät space bunsit ovat yksi lemppari kampauksistani, jo kauan ennen kun niitä alettiin kutsua space bunseiksi.

Ne tekevät kasvoista jotenkin kuvan tasapainoiset ja piristävät ilmettä. Ja mikä parasta, mielestäni ne vaan muuttuvat päivän mittaan kauniimmaksi, kun hiuksia saattaa karkailla kampauksesta.

Space bunsit on helppo pyöräyttää, eikä niiden tekemiseen tarvita kun muutamia pinnejä. Jos hiukset ovat liukkaat, voi olla hyvä laittaa pohjalle pitoa antavaa muotoilutuotetta, ja vaikka vähän Tupeeraa hiusta.

Teen jakauksen keskelle päätä, ja ota toisen osion, kuten alkaisin tehdä poninhäntää. Sen sijaan kieputan hiukset nutturalle, ja tsekkaan että ”pulla” on sopivassa kohdassa. Kannattaa kokeilla pullan paikkaa eri kohtiin, sillä on nimittäin aika paljonkin vaikutusta missä kohtaa pullan massa on. Kun oikea kohta on löytynyt, kiinnitän hiukset pinneillä. Laitan usein pinnejä ristikkäin, koska silloin ne pitävät paremmin. Sitten vaan toistan saman toiselle puolelle.

Nutturapullista voi tehdä pienet, löysät, siistit, sotkuiset… Mikä vaan tuntuu omalta. Niiden päälle voi lisätä rusetti, donitsit tai vaikka hiusklipsit. Sekin tekee tästä kampauksesta niin nerokkaan, että tätä voi varioida loputtomasti.

Kommentit (2)
  1. Aivan ihanat, varsinkin kun on tommonen vähän ”messy”-look! 🙂

    1. Kiitos <3, ihana kuulla! Omaan makuun kanssa sopii tuommoiset rennommat :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *