Suklaansävyjä silmiin

IMG_4449.JPG

Ruskeista sävyistä on muodostunut silmämeikkini vakiosävyjä. Ne sopivat hyvin sinisiin silmiini, ja kiireessäkin niillä saa nopeasti kivan meikin aikaan. 

En ollut testannut Laveran meikkejä aikaisemmin, mutta saatuani NHS:ltä testiin tämän luomiväripaletin, tykästyin täysin. 

Sävyissä on hieman helmiäistä mukana, mutta ei niin paljon etteikö sävyjä voisi käyttää päivälläkin. Tosin hankin Laveralta myös tummanruskean mattaluomivärinapin, pian nelikkoa testailtuani. Se täydentää näitä sävyjä täydellisesti. Tykkään siitä että näillä saa pehmeää ja utuista jälkeä aikaan.

IMG_4448.JPG

Erityisesti näissä luomiväreissä viehättää myös se että ne eivät varise. Tummanruskeaa sävyäkin on helppo levittää koska sitä irtoaa hyvin napista mutta se ei varise silmän alle. 

Alla sävyt päivänvalossa, samassa järjestyksessä kun paletissa.

IMG_2671.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Mä olen katellut näitä jo monta kertaa kaupassa, mutta koskaan ei ole tullut ostettua. Syy varmaankin on se, että multa löytyy jo niin paljon noita nuden ja ruskean sävyjä, jotka olisi hyvä saada käytettyä loppuun ennen uusien luomivärien hankintaa 🙂 Noi pakkauksetkin on tosi nättejä!

    1. Tiedän tunteen :D! Suosittelen kyllä testaamaan näitä sitten kun tulee ajankohtaiseksi :). Mulla on totaalinen luomivärin ostokielto, juuri tuosta samasta syystä että nyt täytyy olemassa olevat käyttää loppuun ensin :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *