Superbootsit

IMG_6573.PNG

Mä tykkään tehdä kaikkia top 5 listoja ja leikkiä ajatusleikkejä tyyliin ”jos joutuisit valitsemaan vain yhden..”. Jokainen joka on ollut mun kanssa pidemmällä automatkalla tai muussa reissussa varmaan on tullut tutuksi tämän kanssa, sori jos se käy hermoille :D!

Mutta, jos mä joutuisin valitsemaan VAIN yhdet kengät mitä käyttäisin ympäri vuoden, valinta olisi loppujen lopuksi helppo.

Maiharit. Koska

– ne ovat todella hyvät jalassa

– kulumisen jäljet tuovat niihin vain lisää luonnetta

– ne menevät ympäri vuoden. Kesäfestareille suosittelen näitä aivan ehdottomasti! Syksyn sateet ei tunnu missään. Talvella paksumpi sukka kehiin ja taas mennään. 

– ne sopii kaiken kanssa, väittäisin että kaikista juhlavinkin mekko saa näistä särmää. Tällä viikolla olen pitänyt omiani mustien pillifarkkujen, ruudullisten suorien housujen kanssa, sekä sifonkimekon parina. Tähän ei moni kenkä pysty.

Joten mun vastaus on selvä, vaikka myönnän että olen kyllä tosi ihastunut myös ylipolven saappaisiin, joista tulee kyllä oma postaus.

Mitkä sä valitset?

IMG_6150.JPG

IMG_6232.JPG

IMG_6234.JPG

 

IMG_6149.JPG

Kengät: Dr. Martens/Zalando

Kommentit (6)
  1. Joo todellakin, jos olis noin upeet maiharit ku sulla! En oo koskaan nähny noin hienoja martenseja!

    1. Ja siis nämä Martensenit oli vielä Zalandon alelöytö :)! Nappasin ne heti ostoskoriin kun näin ne.

  2. Valitsisin niinkin tylsän vaihtoehdon kuin tennarit. Ja noh, mulla on itseasiassa talvitennaritkin kaapissa, joten käytännössä suurimman osan vuodesta käytänkin vain tennareita 🙂

    1. Mut tennarit on niin hyvä valinta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *