Suppailun tärkeimmät varusteet

IMG_0755.JPG

Mietin sunnuntaina suppailemassa että vaikka se on mulle todella rakas harrastus, lajien kuningas, mä kirjoitan siitä todella vähän. 

Ehkä sitä on jo niin lähellä lajia, että siitä ei osaa enää edes kertoa. Olen laudalla melkein joka vapaapäivä. Asuisin sillä jos säät ja aika antaisi periksi :D!

Ajattelin kuitenkin kertoa varusteista mitkä tekevät omasta mielestäni suppailusta monin kerroin nautittavampaa. 
IMG_0742.JPG

Kuivapussi! Sinne saa evästä, pyyhkeen, vaatetta. Pussissa on myös aina juotavaa ja huulirasva. Vaatteista esimerkiksi pitkähihainen paita voi joskus olla tarpeen. Sää saattaa Suomessa muuttua välillä hyvinkin nopeasti. Ja evääthän tekevät jokaisesta retkestä hauskemman.

IMG_0743.JPG

Kuivapussi puhelimelle. Ainakin itselleni ihan ehdoton koska napsin kuvia joka paikassa, myös vesillä. Turvallisuusnäkökulmasta myös hyvinkin olennaista pitää mukana.

IMG_0744.JPG

Mulla on yleensä mukana pidemmillä retkillä mun ”rönttäkengät”, parhaat päivänsä nähneet ja hyvin palvelleet. Nämä on kiva vetää jalkaan jos nousee maihin retkien aikana.

IMG_0745.JPG

Kiireetön ja rento mieli. On ihanaa vaan nauttia veden keinutuksesta ja katsella ympärilleen. Suosittelen myös kokeilemaan suppailua eri vuorokauden aikoina, tunnelma on niin erilainen auringonlaskun aikaan kun vaikka aikaisin aamulla.

IMG_0747.JPG

PS. Karkuremmi on tietenkin the tärkein varuste aina. Se on turvallisuusvaruste, jota ilman ei laudalle ole asiaa. Ja pelastusliivit on myös hyvä olla matkassa jos on yhtään epävarma uimataidoistaan, tai esimerkiksi lähtee aloittelijana vähän haastavampaan säähän.

heygirlblogi@gmail.com – Instagram – Facebook – Pinterest – Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *