Surffikiharat helposti

46029874-EA28-4D3B-9AAD-F53D644674FA.jpeg

1F46F20B-9ADE-4781-8139-A9556A3FA084.jpeg

Pääsin heinäkuussa testaamaan Glamlin-kauneuskonsulttipalvelua. Valitsimme tuotteet kahteen ”kauneuspulmaani”, sopivan huulipunan löytämiseen, sekä surffikiharoiden tekemiseen.

Huulimeikki tuotteet ensimmäisessä paketissa olivat nappivalintoja, ja ne nostivat rimaa korkeammalle toisen paketin suhteen. Oliko ensimmäinen ollut vaan hyvää tuuria…

Määrittelin alussa budjetin, sen että tuotteiden on oltava luonnonkosmetiikkaa ja kerroin mm. että minulla on luonnonkiharat hiukset. Parasta palvelussa mielestäni on tarkat määrityksen jotka itse annat, Glamlinin avulla on esimerkiksi helppoa aloittaa luonnonkosmetiikan käyttö. Ei tarvitse pyöriä netissä ja arvailla tuotteiden kanssa, vaan saat juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen.

184A61F6-4F76-4F56-8207-DDA16BBD676A.jpeg

5757A95A-5D6E-47BC-9204-0E0C54695E4A.jpeg

Mutta mitä sieltä paketista sitten löytyi? 

Tuotteita oli kolme, sekä selkeät ohjeet niiden käyttöön. Mitä, miksi ja miten. Monesti tuote jää kaappiin jos sen käyttö on epäselvää. Tuotetta voi luulla myös toimimattomaksi jos sitä käyttää väärin. Joten ohjeista suuri plussa.

Uniquen muotoiluvaahto ja suolavesisuihke olivat paketissa surffikiharoiden tekoon, Santen huistenhoitoaine kosteuttamaan luonnonkihara hiusta. Uniquen tuotteet eivät olleet tuttuja mulle entuudestaan, Santen shampoot ja hoitoaineet ovat. Sante on yllättänyt laadukkuudellaan, olen joskus ollut hiustuotteissa luonnonkosmetiikkaan aika pettynyt.

Tein kiharat ohjeen mukaan, pohjalle kosteisiin hiuksiin muotovaahto, kiharat tein suoristusraudalla käännellen sekä lopuksi viimeistelin hiukset suolavesisuihkeella. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen, Luonnonkiharalla ei ole useinkaan sellaista vaihtoehtoa kun kuohkea ja sileä, vaan usein kuohkeuden kaverina on pörrö ja kiillottomuus. Nämä kiharat pysyivät kuitenkin kauniina koko illan.

Uniquen hiustuotteita taidan testata enemmänkin. Tanskalainen luonnonkosmetiikka sarja on lompakolle edullinen ja erittäin pätevän tuntuinen käytössä.

Glamlin-konsulttia tekisi mieli seuraavaksi vaivata sopivan meikkipohjan valinnassa :)…

1B4033CA-FADE-4989-BC3B-642C0C9829CF.jpeg

B58E7F93-3A39-4842-B5B3-6354CC4A4F74.jpeg

60310CE4-CBCD-4464-8BB6-00A4C4502B8C.jpeg

Aikaisemman Glamlin-postaukset löydät tästä http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/glamlin-kauneuskonsultin-juttusilla

* palvelu ja tuotteet saatu testiin blogin kautta

– 

I had the pleasure of testing new beauty consultant service online. I had two ”beauty problems” that my consultant found answers and products for.

First one was finding the perfect lipstick, and it was success. I love the shade and the product I got.

I was curious to see was it just good luck, would the second box be as good, especially when my problem was ”how to make surf curls on naturally curly hair”. It may sound easy but I can promise you, it is not.

I defined that I want low budget productsand that they are natural cosmetics.

Products were great, I had forming mousse, salt spray and conditioner. And great instructions on how to use the products and make the surf curls.

Would I use the Glamlin service again? Yes. And I would also recommend it to friends. For example if you are planning to switch to usingfor natural cosmetic products but don’t know how, this is a quick and easy way to find suitable products for you.

Kommentit (2)
  1. Sun hiukset on kyllä niin <3

    Suosittelen Glamliniä kyllä avuksi tuohon meikkipohjan valintaan! Itse sain ihan superhyviä ja toimivia tuotteita!

    1. Kiitos <3! Samoin sun!

      Taitaa kyllä olla edessä uusi Glamlin-konsultaatio :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *