Syksyinen meikki Und Gretelin tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Pääsin valitsemaan Und Gretelin luonnonkosmetiikkaa Biodellyn ystävämyynnistä. Biodelly kotimainen on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut, kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Erityisesti luonnonkosmetiikkaan siirtymässä olevan käyttäjän on helppo shoppailla Biodellyssä, kun ei tarvitse pohtia, onko tuotteet varmasti luonnonkosmetiikkaa.

Biodellyssä on ajalla 16.-22.9. käynnissä luonnonkosmetiikan super ystävämyynti, jossa lähes koko kaupan valikoima on vähintään -20 % alennuksessa (lukuun ottamatta muutamia brändejä). Shoppailemaan pääset tästä.

Luonnonkosmetiikkasertifioitu Und Gretel on meikkitaitelija Christina Rothin luoma ammattilaistasoinen meikkibrändi, jonka tuotteet lumoavat monikäyttöisyydellään, toimivuudellaan ja erittäin tyylikkäillä pakkauksilla.

Und Gretel oli itselleni tuttu brändi, mutta en ollut kokeillut sitä aikaisemmin.

Valitsin värittömän kulmageelin, mustan ripsivärin, pronssinhehkuisen luomivärin ja aprikoosin sävyisen huulipunan, joista tein syksyiseen fiilikseen sopivan meikin. Loihdin meikin clean girl-ajatuksella, pidin meikkipohjan minimalistisena ja koko lookin luonnollisena.

Huulipuna TAGAROT- sävy Apricot 2

Rakastan pehmeitä aprikoosin sävyjä, ne ovat meikissä aina varma valinta. Tämä sävy ei ole poikkeus. Huulipunan koostumus on kermainen ja täyteläinen, eikä se kuivata huulia.

Ps. Harmonisen meikin saa helposti käyttämällä poskissa huulipunaa, ja samaa sävyä voi käyttää myös luomilla.

https://biodelly.fi/collections/und-gretel/products/und-gretel-huulipuna

Ripsiväri Und Gretel WINT – sävy Darkest Black

Jos etsii ripsiin vaikuttavuutta ja tehoa, kannattaa etsiä ripsiväri, joka on todella musta, ja pigmenttinen. Ripsivärien mustissa sävyissä on todella isoja eroja, ja loppujen lopuksi ripsiväriä ei tarvitse paljon, jos sävy on riittävän syvä. Tämä ripsiväri on luonnollinen ja erottelee ripset. Lopputulos on luonnollinen ja siisti.

https://biodelly.fi/collections/und-gretel/products/und-gretel-ripsivari

Voidemainen luomiväri Und Gretel LUK – sävy Bronze 01

Voidemainen luomiväri on helppo ja nopea. Sitä voi sipaista luomille kiireaamuna kevyesti sormin, juhlameikissä sitä voi käyttää mm. pohjasävynä jonka päälle rakentaa raskaamman meikin. Voidemainen luomiväri pohjalla tuo intensiivisyyttä meikkiin.

Pronssinsävyinen luomiväri sopii kaikille silmille, sinisissä silmissä se tuo sävyn ja kirkkauden kauniisti esiin.

Rasvaisille luomille kannattaa laittaa pohjustustuote alle.

https://biodelly.fi/collections/und-gretel/products/und-gretel-luk-creme-eye-stick?variant=39956847755452

Tässä huulipuna- sekä luomivärisävyt luonnonvalossa.

Kulmakarvageeli Und Gretel FROH- sävy Clear

Vaalennetut kulmakarvat ovat syksyn trendi, ja muutenkin kulmakarvoissa mennään kohti luonnollisempaa suuntaa. Jos vaalennus ei ole sun juttu, voit kokeilla kuten minä, vaihtaa kulmameikkituotteet kevyempiin. Kirkas kulmakarvageeli harjaa kulmat ojennukseen, ja tuo ilmeeseen ryhtiä, mutta lopputulos on huomattavasti luonnollisempi, kun värillisellä kulmageelillä.

https://biodelly.fi/collections/und-gretel/products/und-gretel-kulmakarvageeli

Luonnollinen meikki, jossa luomilla kevyesti Bronze-sävyä, poskilla ja huulilla Apricot-huulipunaa.
Intensiivisempi meikkilook, jossa yllä olevaa meikkiä on muokattu lisäämällä ylä- ja alaluomelle vahvasti Broze-luomiväriä.
kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *