Syksyistä arkea

Miten on mahdollista, että kesä loppui kuin seinään. Bikinikelit vaihtuivat pipokeleihin yhdessä yössä. Syksy on täällä, väistämättä, kiistämättä. Arki palasi syksyn kyljessä.

Kesä on lyömätön vuodenaika, mutta nyt tuntuu, että siitä sai nauttia tarpeeksi. Lämpimiä kelejä oli toukokuusta elokuun loppuun, ja rantapäiviä, piknikkejä ja auringossa paistattelua sai yllin kyllin. Toki jos voisin valita, kesä saisi jatkua vuoden ympäri.

Olen ottanut jo villasukat käyttöön. Tankkaan tuoreita marjoja niin paljon kun jaksan, kohta kotimaisten marjojen kausi on ohi.

Ehkäpä syksyn rauhallisemman tahdin myötä saan vihdoin luettua kasvavaa kirjapinoani. Tänä kesänä luin poikkeuksellisen hitaasti lomalukemistani.

Viikonloppuna siirsin vaatekaapista kesäisimpiä vaatteita säilöön, bikinit ja kesämekot saavat odottaa ensi kesää. Seurasin Foo Fightersin rumpalin, Taylor Hawkinsin muistokonserttia. Erityisen koskettava ja mieleenpainuva hetki oli se, kun hänen poikansa Shane Hawkins astui rumpusetin taakse soittamaan My Hero biisin. Herkuttelimme hampurilaisilla, ja nachoilla. Huomasin myös, että Elvis-leffa on tullut myös HBO:lle, joten katson sen pian kolmannen kerran.

Moni aloittaa syksyllä uusia harrastuksia, mutta oma tavoitteeni on löytää riittävästi aikaa maalaamiseen. Haluan panostaa taiteeseeni. Tauluja on kertynyt keään ja kesän aikana vino pino, nyt niille pitäisi löytää uusi koti. Ajattelin laittaa niitä myyntiin kotimaiseen artnow.fi portaaliin. Kunhan olisi sitä aikaa…

Syksy ei ole lempivuodenaikani, ei sitten millään, mutta yksi asia syksyssä tuottaa suurta iloa. Nimittäin syyspukeutuminen. Syksyllä on ihana kaivaa paksut neuleet, farkut, bootsit ja pipot kaapista. Puhumattakaan syystakeista. Kerrospukeutuminen pääsee oikeuksiinsa juuri syksyllä.

Kauneudenhoidossa olen ottanut käyttöön tuhdimmat voiteet, ja hiuksia hellin kesän helteiden ja auringon jäljiltä naamioilla. Olen pitkään miettinyt, että leikkaisin hiukset polkkamittaan, ja ajattelin koko ajan, että sitten syksyllä. Nyt huomaan, että jahkailen edelleen, ja mietin, että jospa kuitenkin kasvattaisin niitä vielä. Hiukseni kasvavat todella hitaasti! Olen edelleen harmistunut siitä, että itselläni koronan jälkioireina oli todella raju hiustenlähtö, ja juuri kun hiukseni olivat sellaiset kun halusin.

Olemme etsineet uutta kotia, ja lomalla kävimme katsomassa useampaa kohdetta. Valitettavasti talossa, joka olisi täyttänyt kaikki toiveemme, oli sähkölämmitys, joten jouduimme jättämään sen pois laskuista. Siinä onkin puuhaa syksylle…

Miten sun syksy on lähtenyt käyntiin? Mitä odotat eniten? Minkälaisia juttuja kaipaat blogiin syksyn aikana?

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *