Taikasanat

IMG_1695.PNG

Huonosti käyttäytyvistä ihmisistä on itseasiassa hyötyä. Heidän avulla näet ja koet miltä huono käytös tuntuu, ja eihän se kivaa kenestäkään ole. He muistuttavat miten tärkeää on ne pienet jutut.

Kiitos

Älä unohda kiittää. Elämää, rakastasi, työkaveria, bussikuskia. Kiitä pienimmästäkin syystä. Kiitollisuus on tunne jota voi kasvattaa. Miten hyvältä sana ”kiitos” kuulostaakaan. Kiitollisuuden tunteella on tapana myös kertautua, kun huomioi elämässä niitä asioita joista on kiitollinen, ei ne arjen pikkujutut harmita enää niin kovasti.

Anteeksi

Uskalla myöntää jos olet väärässä. Pyydä anteeksi. Kun olet loukannut toista, pyydä anteeksi. Katso silmiin ja tarkoita sitä mitä sanot. Ylimalkainen ”sori, mutta” ei ole mikään anteeksipyyntö.

Ole hyvä

Osaa antaa, ja jakaa omasta hyvästäsi. Anna muille hyvää mieltä, aikaasi, apuasi, ja anna se reilusti. Odottamatta mitään vastineeksi.

 

Viljele näitä sanoja ympäriinsä kun confetteja. Ne ovat ilmaisia, eivätkä lopu kesken. Niillä teet ihmeitä ja siirrät vuoria.

Kommentit (2)
  1. Toi ”sori, mutta” on ehkä mun inhokkiasiani koko maailmassa! Oon aina ollut sitä mieltä, että jos anteeksipyyntöä rupeaa yhtään perustelemaan tai mutittelemaan, niin ei se enää ole mikään anteeksipyyntö. Sen takia riitatilanteissakin sanon vain aina ”anteeksi”, enkä ”anteeksi, mutta kyllä säkin sanoit mulle pahasti”.

    Ihana postaus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *