Täsmähoitoa kotimaisilla helmillä

 

Jos et ole vielä kokeillut Laponie of Scandinavian tuotteita, suosittelen kokeilemaan. Kotimainen no nonsense ihonhoitobrändi on vastaus monen toiveisiin. Ei turhia ainesosia, ei tuoksuja, ei mitään ylimääräistä. Tehokkaita tuotteita jotka sopivat hyvin herkällekin iholle.

Sain kokeiluun Laponie of Scandinavian uutuustuotteet, ihon erityistarpeisiin kehitetyt seerumimuodossa olevat hoidot: Clarifying treatmentin sekä Calming treatmentin.

Kummatkin tuotteet ovat mitä parhaimpia kesäiholle, jonka tarpeet vaihtelevat ja muuttuvat. Käytän lähes aina erilaisia tuotteita eri ihoalueille sen mukaan mitä iho näyttää kaipaavan. Kuiville kohdille hellivämpiä ja kosteuttavampia tuotteita, ja vaikka otsan juonteille vähän tehokkaampia seerumeita. Tällä hetkellä nenän pää ja posket kaipaavat rauhoittavaa ja korjaavaa Calming treatmentiä, ohimot ja otsa puolestaan Clarifying treatmentia pieniin epäpuhtauksiin.

Calming treatment: seerumimainen kevyt, tuoksuton. Vegaaneille sopiva. Ramnoosisokeri uudistaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja korjaa ihoa, ja sopii myös silmänympärysiholle. Tätä voi yhdistää muihin tuotteisiin, kuten All around balmin alle korjaamaan ihon pikkuvaurioita. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon super pehmeäksi. Suosittelen muillekin aurinkoa, ulkoilua ja vettä rakastaville kesän täsmätuotteeksi. Vaikka ihoa kuinka suojaa, välillä iltaisin huomaan pientä punoitusta. Tämä rauhoittaa sen nopeasti.

Clarifying treatment: pumppupullossa oleva, kevyt, tuoksuton. Vegaaneille sopiva. Puhdistaa ihoa ja hillitsee tulehduksia ihoa kuivattamatta. Loistava tuote. Sopii kaikille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin nappivalinta. Face creamiin yhdistettynä tästä saa täsmätuotteen akneen taipuvaiselle iholle. Ainesosista kerrotaan näin ”Ainesosalistalta löytyy herkän ja ongelmaihon monitoimija, luonnollinen ektoiini, ihon rasvoittumista tasapainottavat sinkki-PCA ja kupari-PCA, anti-bakteerinen xylitol-sokeri sekä ruotsalaisesta levästä peräisin oleva silica, joka imee epäpuhtauksia ihosta, samalla kosteuttaen sitä.”

Erittäin laadukkaan, kasvipohjaisen sisällön lisäksi annan plussaa siitä, että Laponie of Scandinavian tuotteissa on koko tuotteen elinkaari mietitty loppuun saakka. Pakkaukset ovat kauniita ja minimalistisia, ja kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Näitä tuotteita voit ostaa laponieskincare.com -verkkokaupasta, houseoforganic.fistä sekä Ruohonjuuri.fistä sekä Ruohonjuuren myymälöistä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *