Tattoo you

Vaikka tatuointi usein näkyy muillekin, se on henkilökohtainen. Jokaisen oma valinta. Joku on kunnianosoitus, muisto, kannanotto, itsensäilmaisua, tai vaikka ihan huvikseen otettu juttu. Syitä on varmaan just niin monia kun tatuointejakin. 

IMG_1852.PNG

Tuntuu vähän hassulta että joku tulee sanomaan että mä en kyllä tykkää noista tatuoinneista. Mutta sanoppa vaikka takaisin että mä en oikein tykkää tosta sun villapaidasta…

Hassulta myös kuulostaa se, että nainen pilaa itsensä tatuoinneilla. Siis voisiko joku kertoa että miten siinä menee pilalle? Jos ei mahdu jonkun toisen normeihin kauniista ja sopivasta.

Kuulee myös usein lausetta että entäs sitten vanhana…no entäs sitten? Jos tatuoinnista haluaa oikeasti eroon, sen saa poistettua. Mutta haluan uskoa että jos ihminen elää vanhaksi, ei aika kulu siihen että harmittelee tatuointejaan, vaan siihen että nauttii elämästä. Ja voisin kuvitella että vanhuuuden suurin huolenaihe ei ole tatuoinnit, tai ulkonäkö ylipäätään.

IMG_1846.JPG

Joten jos sä haluat tatuoinnin, ota se. Älä välitä muiden mielipiteistä. Jos se estää sua saamasta vaikka jotain työpaikkaa, ei se todennäköisesti ollut sulle sopiva anyway. Ja jos et sä halua, etkä tykkää niistä, sekin on ihan fine too, ne ei tartu.

Kommentit (5)
 1. Oi ihanaa!! Mä en ota enää, nämä saa riittää. Viimeksi nimittäin pyörryin kun otin tatskaa peukalon ympäri 🙂

  1. Hui! Se taisi olla ihan hirveän kivuliasta.

   1. Joo, kieltämättä alkoi heikottamaan 🙂

 2. Mä otin 36-vuotiaana eka tatuoinnin ja siitä on aikaa (paljon) :)…nyt minulla on viisi tatskaa ja tykkään ihan hirveästi!! Ja en häpeä!

  1. Mä tykkään kanssa! Ja ne kertoo aina tarinoita ja muistoja.

   Uusi tatuointiaika on varattu huhtikuun loppuun :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *