Tavallinen vartalo

IMG_4528.JPG

Olen todella onnellinen, että pääsin tekemään yhteistyötä Shock Absorberin kanssa. Tämä brändi kuvastaa minulle laatua ja tuotteita joita arvostan suuresti. Onhan Shock Absorberit ainoat urheiluliivit joilla olen juossut puolimaratoneja. Se on urheiluvaatteille varsinainen tulikoe.

Mutta. Kun tuli aika ottaa blogiin kuvia, mikään taso ei riittänyt mielestäni vastaamaan sitä mielikuvaa mikä minulla on tästä brändistä. Ja kuvat otinkin sitten kolme kertaa. Viimeiset joulun jälkeen kun olin tuskastunut kahden ensimmäisen kuvauskerran satoon.

IMG_4553.PNG

Niin, joulun jälkeen, jolloin olin mässytellyt mitä sattuu, todella vapaamielisesti. Olin toki liikkunutkin, mutta en tosiaan samoissa määrin kun yleensä. Olin myös kuvitellut, että olen sinut kroppani kanssa. Siinä vaiheessa kun olin jakamassa itsestäni kuvia urheiluliiveissä, huomasin vaan etsiväni kropastani virheitä, ja liivit eivät mielestäni päässeet millään tavalla oikeuksiinsa kropallani. Olin kuitenkin sitä mieltä että kuvat liiveistä lattialla tai pöydällä eivät riitä.

Hetken aikaa mietin että photoshoppaisinko kroppaani paremmaksi. Sen ajatuksen kuitenkin kuoppasin heti. En halua lähteä siihen leikkiin. Mietin myös että ottaisinko viikon pikadieetin että saisin lihaksia esiin…

IMG_4554.PNG

Näiden ajatuksien jälkeen pysähdyin miettimään mitä olen tekemässä.

Olin esittelemässä urheiluliivejä, joita minä, tavallinen, normaalin kokoinen nainen käytän. Oikeasti, oikeassa elämässä. Liivit eivät näytä samalta kun sporttimallin päällä, ja eihän se tässä loppujen lopuksi ollut tarkoituskaan. Mainoskuvia näistä liiveistä on jo olemassa. Ja jokainen meistä tietää että se miltä joku vaate näyttää mallin päällä voi olla hyvin eri asia kun se miltä vaate näyttää tavallisen ihmisen päällä. Minun päällä liivit näyttävät tältä. Ja se mikä on loppujen lopuksi tärkeämpää, on se miltä liivit tuntuvat päällä. Ne ovat tukevat, pehmeät, pysyvät paikoillaan, eivätkä leveät olkaimet paina hartioita. Niissä on ihana hyppiä ja pomppia, eikä mitään liikkeitä tarvitse himmailla rintojen takia.

Mutta uskokaa pois, se mikä näyttää parilta asu- ja joogakuvalta, vaati kovasti rohkeutta jakaa maailmalle. Huomasin, että mietin mitä muut niistä ajattelevat. Että ajatteleeko joku, että ei tuo voi urheiluvaatteita esitellä. Päätin silti, että näihin kuviin ei tule mitään #bodypositivity hashtageja tai mitään muutakaan ”oikeuttamaan” tavallista naista olemaan kuvissa ilman paitaa. Tämä on tavallinen vartalo urheiluliiveissä joissa on äärimmäisen hyvä olla ja liikkua.

 

Kommentit (8)
  1. Kivat kuvat ja teksti, parhautta on kun on oma itsensä. Niitä ”täydellisiä” photoshopattuja urheiluliivikuvia on instagram ja some pullollaan, eikä ne oikein inspaa. Olet kaunis!

    1. Kiitos <3! Ihana kuulla että olet tätä mieltä. Arvostan.

  2. Sulla on upea kroppa! Kauniin väriset sporttikuvat! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *