Täydellinen huulipuna

Olen etsinyt vuosia (oikeasti!) sellaista punaa joka näkyy huulilla, mutta on vaalea. Ei punainen, ei ruskea, ei oranssi, vaan sellainen kaunis, vaalea sävy, joka on luonnollinen. Täydellinen puna. Usein vaaleat ovat jotenkin liian vaaleita, ja pahimmillaan helmiäisiä, siniseen taittavia, ja kaikkea muuta kun huulilla imartelevia.

Erityisesti olin ihastellut eräässä Jennifer Anistonin meikissä käytettyä punaa, joka tuntui mahdottomalta löytää. Kyselin sitä Instagram-storyssäkin.

Olin pitkään ohittanut kaikki nude-punat koska mielsin ne jotenkin tunkkaisiksi. Ehkä siksikin tämä täydellinen puna oli ollut kokoajan silmieni alla.

Olen testaillut Laveran punia kymmeniä kertoja kaupoissa. Silti sävy Casual Nude oli mennyt täysin ohi.

Nyt huvikseni kokeilin kaupassa kämmenselälle sävyä, ja mietin että se voisi olla itseasiassa aika kiva. Ja sehän on aivan mahtava. Laveran Casual Nude on juuri sellainen kaunis puna joka saa kasvot näyttämään fressiltä, mutta ei huuda että katsokaa, minulla on huulipunaa. Omat huulet, mutta paremmat.

Tietenkin olen niin tyytyväinen, että tämä täydellinen tuote on luonnonkosmetiikkaa ja edullinen! Erityisesti huulipunissa haluan myös että puna on luonnonkosmetiikkaa, koska kyseistä tuotetta tulee nieltyä ihan huimat määrät elämä aikana.

Jos joku muukin innostui punasta, sävyä voi käydä tsekkailemasta tästä.Mietin jo, että pitäisikö tätä käydä ostamassa varmuuden vuoksi miljoona hylsyä varastoon, koska sävy on juuri sellainen että sille ei löydy vertaista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *