Tehoduo kasvojen puhdistukseen

Ihonhoito on yksi intohimoistani, ja olen aina innokas kokeilemaan uusia tuotteita ja tapoja hoitaa ihoani, sekä optimoida ihon kunnon. Luen myös kaikki mahdolliset artikkelit ravinnon vaikutuksesta ihon kuntoon. Niin, se vanha klisee, kauneus lähtee sisältä päin! Kauneus lähtee kahdella tapaa sisältä päin. Se sisäinen asenne muihin ja maailmaan ympärilläsi, ja sitten se kaikki millä kehoasi rakennat ja ruokit. Kumpikin heijastuu pinnalle.

Tällä kertaa jaan uuden ihastukseni, Ecotoolsin käteen sopivan kasvojen pesuharjan. Tämä ei ole mikään uusi juttu monellekaan, mutta itse otin kasvojen pesuharjan vasta nyt käyttöön. Olen joskus aikaisemminkin kokeillut kasvojen pesuharjaa, mutta en silloin innostunut yhtään, ja harja tuntui jotenkin kömpelöltä.

Tämä Ecotoolsin harja on napakka ja sopii käteen täydellisesti. Rakastan sitä tunnetta mikä iholla on pesun jälkeen. Poistan ensin meikit öljypohjaisella putsarilla, ja sitten laitan hieman puhdistusgeeliä ja pesen kasvot harjalla, kevyin pyörivin liikkein. Avainsana on kevyin liikkein. Tällä harjalla ei hangata eikä jynssätä.

Puhdistusgeelin löysin sattumalta. Halusin vaan ”jonkun” luonnonkosmetiikkaputsarin, ja Avrilin puhdistusgeeliä en ollut vielä kokeillut.

Tuntuu, että iho on tämän kombon ansiosta todella kirkas ja raikas.

Kuivalle ja herkälle iholle harja voi olla liikaa, varsinkin päivittäisessä käytössä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *