Terveisiä detoxilta!

IMG_1275.JPG

Rehellisesti sanottuna olin tiistaina ihan karmeassa kunnossa. Mua väsytti, heikotti ja päätä särki. Olisin ollut kiukkuinen kuin ampiainen, jos olisin jaksanut.

Silti, tiesin että tämä kaikki kuuluu asiaan, ja ne ovat omalla kohdalla todennäköisesti sokerin vieroitusoireita.

Tiistaina päivän menuun kuului myös illallinen ja olin siitä erittäin iloinen.

IMG_1274.JPG

Keskiviikkona meilissä oli myös maininta välipaloista joita voi ottaa tarvittaessa, esim pähkinät, tai omena. Mä olin niin onnellinen tästä!

Torstai sujui jo omalla painollaan, söin välipaloina vähän pähkinöitä ja omenan.

Aiheita joita puhdistuskuurin aineistossa on tähän mennessä käyty läpi on suolisto, kehon puhdistavat elimet ja uni. Tietoa on tullut paljon, ja hyvin selkokielisessä ymmärrettävässä muodossa. Ja tämä tukee ajatusta, että tätä puhdistusta ei tehdä kieltäytymisen tai laihtumisen vuoksi, vaan kehon puhdistumisen vuoksi. Kehoomme kulkeutuu toksiineja useista eri lähteistä mm. ympäristöstä, lääkkeistä, teollisesti valmistetusta ruuasta ja nautintoaineista kuten kahvi ja alkoholi.

Vaikka kiroankin hetkittäin tätä puhdistuskuuria pullan tuoksun ruokalasta haistaessani töissä, mä tiedän että tämä oli juuri se mitä tarvitsen.

Tässä tulee todella puntaroitua suhdetta ruokaan ja terveyteen. Sitä miten yksi omena voi olla nautinnollinen ja herkullinen. Ja sitä miten se ei maistu juuri miltään jos pitää itsensä jatkuvassa ruokapöhössä. Vihdoin ajatukseni ovat myös kääntyneet siitä ”mä en saa syödä mitään hyvää” siihen että mitä kaikkea hyvää voin syödä. 

Mielenkiintoisena sivutuotteena huomaan että ajatukset ovat jotenkin kirkastuneet, ja olen paremmin fokusoitunut. Tuntuu että olen miettinyt montaa muutakin asiaa detoxin kannalta. Asenteita, tapoja, ihmissuhteita, ja jopa kodin järjestystä.

Ja oikeasti, alun vaikeuksien jälkeen olo on nyt hyvä ja mielessäni ei ole epäilystäkään ettenkö pystyisi tähän. Toki mielessä käy herkut välillä, mutta en tunne pakottavaa tarvetta saada niitä.

IMG_9593.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Hyvä sinä!! 🙂 Tosi mielenkiintoista lukea sun kokemuksia detoxista. Olisi tosi kiva kokeilla detoxia itsekin.

    1. Kiva kun kiinnostaa :)! Ajattelin alkuviikosta kertoa että mitä kaikkea tässä saa syödä, kun nyt nämä postaukset ovat aikalailla keskittyneet tuohon ei-saa puoleen :). Suosittelen tätä kyllä, alkuvaikeuksista huolimatta :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *