This or that kauneus-kysely

Pidän kaikenlaisista kyselyistä, listoista ja valinnoista. Erilaiset blogihaasteet ovat myös usein mielenkiintoisia. Päätin tehdä kauneusaiheisen this or that -kyselyn, ja olisi mukava kuulla muidenkin vastauksia joko blogeissa tai tuolla alapuolella kommenttikentässä.

Luonnonkosmetiikka vai synteettinen kosmetiikka?

Tämä on itselleni helppo valinta. Luonnonkosmetiikka. Käytän joissakin tapauksissa synteettistä kosmetiikka, esimerkiksi Ere Perezin ripsivärissä on synteettisiä ainesosia, ja jotkin käyttämistäni luomiväreistä on synteettisiä.

Huulipunissa ja iholle levitettävissä voiteissa en koskaan käytä synteettistä kosmetiikkaa, vaan valitsen aina luonnonkosmetiikan.

Pitkät vai lyhyet kauneudenhoiturutiinit?

Riippuu ajasta ja jaksamisesta. Yleensä olen pidempien kauneusrutiinien kannalla, ja tykkään käyttää aikaa perusteelliseen ihon puhdistukseen ja kosteuttamiseen. Hoidan samalla ripset, ja kulmat ja päänahan. Joskus väsyneenä puhdistan meikit niin nopeasti kun pystyn, ja pidän kaiken minimissään. Mutta pesen aina meikit pois ennen nukkumaan menoa, aina!

Ripsien pidennykset vai ripsiväri?

Minulla ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä, ja omaan silmään ne ovat lähes aina liian massiiviset tai silmiinpistävät. Lisäksi itseäni hieman hirvittää, että mitä jatkuva ripsiliimojen käyttö aiheuttaa. Joten ripsiväri on aina oma valintani. Pyrin huolehtimaan ripsien kunnosta, ja olen löytänyt muutamia aivan huippuja ripsivärejä, jotka tekevät ripsistä näyttävät. Levitän ripsien tyveen aina iltaisin risiiniöljyä, joka auttaa ripsiä kasvamaan vahvempina.

Huulipuna vai huulikiilto?

Useimmiten valitsen huulipunan. Huulipunissa löytyy enemmän mieluisiä sävyjä, ja useimmiten huulikiilloissa on jotenkin epämiellyttävä koostumus. Ehkäpä mieleen tulee liikaa 00-luku, ja huulikiiltohuulet joihin hiukset tarrautuivat jatkuvasti…

Poskipunaa vai ei?

Aina poskipunaa! Ja paljon. Poskipuna on meikkipussin sankarituote, joka tekee kasvoista heleämmät, hehkeämmät ja kaiken kaikkiaan parantaa ilmettä aina.

Meikkivoide vai meikkipuuteri?

Meikkivoide. Useimmiten valitsen meikkivoiteen. Levitän meikkivoidetta vain niille kasvojen osille, jotka kaipaavat hieman tasoittamista ja peittoa.

Matta vai kiiltävä donut glaze iho?

Kiiltävä. Ihoni on luonnostaa kiiltävyyteen taipuvainen, joten pidän erittäin paljon siitä, että nykyään iho saa kiiltää. Liian mattainen iho näyttää usein nukkemaiselta ja häivyttää kasvojen piirteet.

Huulten ylirajaus vai luonnollinen lopputulos?

Ylirajaan aina. Huuleni eivät ole niin runsaat kun toivoisin, joten ylirajaan huulet jokaisessa meikkilookissa vaaleanruskealla rajauskynällä.

Vakiintunut meikkilook vai trendit?

Tykkään kokeilla trendejä, mutta uskon myös siihen, että sen sijaan että seuraa trendejä orjallsiesti, opettelee löytämään jutut jotka sopivat omille kasvoille. Esimerkiksi nyt trendikkäät suorat kulmakarvat tai ohuet kulmakarvat eivät yksinkertaisesti sovi kaikille kasvoille. Tykkään poimia trendejä, ja soveltaa niitä omaan lookkiini sopiviksi.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *