Toivepostaus: meikkisiveltimet

Yksi postaus jota Instagramin puolella on toivottu, on käyttämäni meikkisiveltimet.

Minulla on kaksi tärkeää kriteeriä siveltimilleni, en halua että ne ovat eläinperäisiä ja niiden pitää olla kestäviä. Niinpä käyttööni on valikoitunut Ecotools ja Benecos.

Ecotools soveltuu vegaaneille, harjakset ovat synteettistä materiaalia. Kaikki muoviosat ovat kierrätettäviä, ja pääasiassa siveltimien materiaalitkin ovat kierrätysmateriaaleista.

Ecotoolsin siveltimet ovat käytännössä osoittautuneet parhaiksi siveltimiksi joita olen kokeillut. Teen niillä koko meikin. Lähes jokainen sivellin tuntuu täydelliseltä käteen ja pysyy kunnossa pesusta toiseen. Erityisen ihastunut olen 360-meikkipohjasiveltimiin. Eroa muihin siveltimiin ei vaan usko ennen kun on levittänyt meikkivoiteen näillä. Harjakset levittävät minkä tahansa tuotteen kauniisti iholle, eivät ime itseensä tuotetta, joten sitä ei mene hukkaan. Sivellinsetin hinta on hieman yli 20 euroa, joten hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan.

Toinen suosikkisarjani on Benecos. Benecosin siveltimet ovat myöskin vegaaneille sopivia, ne eivät sisällä eläinperäisiä osia. Varret ovat bambua, ja muut osat  kierrätettävää alumiinia. Benecosin meikit ovat edullisia mutta laadukkaita. Samoin on siveltimien laita. Benecosin luomivärin häivytyssivellin on paras mitä on. Benecosin siveltimet ovat myös melko edullisia, alle kymmenen euron kappalehintaa.

Huollan siveltimiäni melko tarkasti. Pesen ne säännöllisesti, meikkipohjasiveltimet joka käytön jälkeen. Käytän pesuun Marius Fabren saippuaa. Se on kestänyt käytössä kauan, ja on super tehokas.

Kuivatan siveltimet aina alassuin,jotta vesi ei valu siveltimen harjasten liimauksiin.

Kun valitsee laadukkaat siveltimet, ja huoltaa niitä tunnollisesti, pärjää samoilla siveltimillä vuosia.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *