Tukiverkosto

IMG_0857.JPG

Usein kiitospuheita kuunnellessa ihmiset kiittävät läheisiään ja omaa tukiverkostoaan. Ja siinä kiitokset menevät kyllä täysin oikeaan osoitteeseen.

Jokainen meistä tarvitsee ympärilleen ihmisiä jotka rakastavat, kannustavat ja jaksavat uskoa suhun. Silloinkin kun et itse usko. Jotka näkevät sun potentiaalin ja kaiken sen hyvän mitä sinussa on.

Kannustavan kommentin, pienen huomionosoituksen tai tsemppaavan viestin mahtia ei kannata aliarvioida. Se voi joskus olla toiselle juuri se oljenkorsi johon tarttua. 

Vasta viime vuosina olen täysin ymmärtänyt mikä vaikutus tällaisilla ihmisillä on, koska sellaisia ihmisiä on ilmaantunut elämääni enemmän. Olen siitä äärettömän kiitollinen. 

Tämä on mun kiitospuhe teille, ihanat tyypit mun ympärillä. Teidän ansiosta mä olen parempi, ja onnellisempi. On ihanaa että maailmassa on ihmisiä jotka saavat sut nauramaan kun halua edes hymyillä. Tyyppejä joiden kanssa vaan viestitellessäkin hymyilee ja hihittelee. 

Kannustetaan ja kehutaan toisiamme, maailmassa ei koskaan ole liikaa rakkauspuhetta.

 

heygirlblogi@gmail.com – Instagram – Facebook – Pinterest – Bloglovin

Kommentit (4)
  1. Viisaita sanoja! Itse olen huomannut tukiverkon tärkeyden vasta, kun sille todella olisi ollut tarvetta, ja kun sitä ei ollutkaan.

    ”Kannustetaan ja kehutaan toisiamme, maailmassa ei koskaan ole liikaa rakkauspuhetta.” <3 <3 <3

    1. <3! Ihanaa viikonloppua :)!

  2. Mulla on ollut viime aikoina mielessä samoja asioita! Helposti ottaa omat läheisetkin itsestäänselvyytenä. Kiitollisuus on ihana asia ja niistä jos mistä kannattaa olla kiitollinen. <3

    Kiitos sulle muistutuksesta! 🙂

    1. Olet ihan oikeassa 🙂 <3! Ihanaa viikonloppua :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *