Kotimaista tuorekosmetiikkaa

Niki Newd on kotimainen tuorekosmetiikka brändi, joka mielestäni edustaa kosmetiikan tulevaisuutta. Laatua, tuoreutta, puhtautta, jäljitettäviä raaka-aineita,mikä parasta, kotimaisuutta.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta, toimitetaan tuoreena käyttäjälle, ja mukana on tiedot tuote-erästä, ja siitä mihin mennessä tuote käytetään.

Raaka-aineet ovat elintarvikelaatuisia, eli käytännössä voisit vaikka syödä tuotetta. Ne eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita, säilöntäaineita tai alkoholia.

Niki Newdillä on mielestäni tuotefilosofian lisäksi pakkausten ulkoasu erittäin hyvin hallussa. Kaurasaippuan jonka sain lahjaksi aamiaistilaisuudessa, raskin vihdoin avata kun viimeinen käyttöpäivä alkoi lähestyä. Kauniita pakkauksia ei vaan raaskisi avata!

Kaurasaippua on muuten pakattu täysin maatuvaan Sulapac-rasiaan.

Kotimaisista ainesosista valmistettu kaurasaippua on täydellinen kesäihon puhdistukseen. Kaipaan putsaria joka jättää iholle raikkaan tunteen. Poistan meikit öljyputsarilla, jonka jälkeen pesen kasvot tällä saippualla. Pelkästään kasvojen pesuun käytettynä saippua kestää 3 kk.

Saippuan ja paljon muitakin tuotteita löydät Niki Newdin verkkokaupasta https://www.nikinewd.com/collections/cleanser/products/oatmeal-soap

ps. Tämä ei ole mainoslinkki, vaan vilpitön suositus puhtaan, kotimaisen kosmetiikan puolesta <3

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *