Turkoosia ja lilaa

Hey girl

Koko talven silmämeikkini on ollut hyvin pehmeitä ruskean ja oranssinsävyjä, satunnaisia punertavia sävyjä täynnä. Olin tainnut vähän jopa jämähtää niihin.

Törmäsin netissä gaalameikkiin josta tuli välittömästi fiilis, että tuota on jollain tapaa testattava. Siitä voi tulla joko ihan kamala tai tosi hyvä.

Meikissä oli alaluomi rajattu hyvin näyttävästi turkoosilla/vihreällä, yläluomella näytti olevan vaaleaa lilaa/harmaata. Huulet olivat hyvin neutraalit (kuva löytyy jutun lopusta).

Muistin että Essencen turkoosi rajauskynä mulla on jo, ja lilaakin useammassa sävyssä. Sovelsin sävyt päivämeikkiin sopivaksi. Iltameikkinäkin tästä voi tulla kyllä upea. Tuntuu, että sävyt raikastivat ilmeen ihanan keväiseksi.

Pohjustin luomet ensin vaniljan sävyisellä luomivärillä, ja sitten vaaleanharmaalla. Levitin lilaa liikkuvalle luomelle, ja siihen päälle vaaleaa hohdeväriä. Alaluomen rajasin turkoosilla ja häivytin väriä vihreällä hohdevärillä, kulmaluulle laitoin vielä punertavan oranssia luomiväriä. Ripsiväriä laitoin vain yläripsiin, mutta iltameikissä tähän voisi lisätä irtoripset ja alaripsiinkin kunnolla väriä.

Yllä vielä tämä inspiraation herättänyt kuva Iltalehden Tyyli-osiossa. Eikö olekin upea? 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Hyvin olet osannut tehdä tuosta kivan päivämeikin! Tosi makeen näköinen.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Nämä taitaa olla mun kevään suosikkivärit :).

Kirsikka W.

Mä "rajailen" lähes aina alaluomen luomivärillä, ja jo pelkästään se tuo vähän lisäeloa ja -potkua meikkiin :) Tämä meikki sopii sulle kyllä ihan superhyvin! Sävyt korostaa kivasti sinisiä silmiä (vaikka näyttävät kyllä hyviltä tuossa inspiraatiokuvassakin!)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Sulla on kyllä supermageita meikkejä aina, ja sä uskallat käyttää värejä. Just pari päivää sitten ihastelin sun meikkikuvia :).

Minnea
Minnean muruja

Vau, tykkään! Ideana kuulostaa kyllä tosi villiltä, mutta toteutus toimii!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä on kyllä uhka vai mahdollisuus tapaus :). Kivaa että sai käyttöä tuolle rajauskynälle käyttöä.

Kommentoi