Turkoosia ja lilaa

IMG_7450.JPG

IMG_7452.JPG

Koko talven silmämeikkini on ollut hyvin pehmeitä ruskean ja oranssinsävyjä, satunnaisia punertavia sävyjä täynnä. Olin tainnut vähän jopa jämähtää niihin.

Törmäsin netissä gaalameikkiin josta tuli välittömästi fiilis, että tuota on jollain tapaa testattava. Siitä voi tulla joko ihan kamala tai tosi hyvä.

Meikissä oli alaluomi rajattu hyvin näyttävästi turkoosilla/vihreällä, yläluomella näytti olevan vaaleaa lilaa/harmaata. Huulet olivat hyvin neutraalit (kuva löytyy jutun lopusta).

Muistin että Essencen turkoosi rajauskynä mulla on jo, ja lilaakin useammassa sävyssä. Sovelsin sävyt päivämeikkiin sopivaksi. Iltameikkinäkin tästä voi tulla kyllä upea. Tuntuu, että sävyt raikastivat ilmeen ihanan keväiseksi.

IMG_7419.JPG

IMG_7451.JPG

Pohjustin luomet ensin vaniljan sävyisellä luomivärillä, ja sitten vaaleanharmaalla. Levitin lilaa liikkuvalle luomelle, ja siihen päälle vaaleaa hohdeväriä. Alaluomen rajasin turkoosilla ja häivytin väriä vihreällä hohdevärillä, kulmaluulle laitoin vielä punertavan oranssia luomiväriä. Ripsiväriä laitoin vain yläripsiin, mutta iltameikissä tähän voisi lisätä irtoripset ja alaripsiinkin kunnolla väriä.

IMG_7186.PNG

Yllä vielä tämä inspiraation herättänyt kuva Iltalehden Tyyli-osiossa. Eikö olekin upea? 

Kommentit (6)
  1. Vau, tykkään! Ideana kuulostaa kyllä tosi villiltä, mutta toteutus toimii!

    1. Tämä on kyllä uhka vai mahdollisuus tapaus :). Kivaa että sai käyttöä tuolle rajauskynälle käyttöä.

  2. Mä ”rajailen” lähes aina alaluomen luomivärillä, ja jo pelkästään se tuo vähän lisäeloa ja -potkua meikkiin 🙂 Tämä meikki sopii sulle kyllä ihan superhyvin! Sävyt korostaa kivasti sinisiä silmiä (vaikka näyttävät kyllä hyviltä tuossa inspiraatiokuvassakin!)

    1. Kiitos :)! Sulla on kyllä supermageita meikkejä aina, ja sä uskallat käyttää värejä. Just pari päivää sitten ihastelin sun meikkikuvia :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *