Tarina yhden asun takana

#ootd

Elämässäni on muutamia tyylimuusia joiden kekseliäisyyttä, tyylitajua ja rohkeuttakin ihailen yli kaiken, joilta ammennan tyyli-inspiraatiota ja keksin uutta käyttöä vaatekaapin aarteille. Heidän Instagram-tilejä ja asukuvia selailen kun tuntuu siltä että mikään asu ei oikein huvita.

Päivän asu

Toinen tapa inspiroitua on leffat ja musiikki. Katson elokuvia ja musiikkivideoita aina “sillä silmällä”. Mitä upeaa näistä voisikaan ammentaa? Joskus kehnommastakin elokuvasta voi jäädä mielettömästi visuaalista inspiraatiota.

Kevättyyli

Tämä asu sai inspiraationsa kahdesta todella hyvin erilaisesta tahosta.

Kissin Gene Simmons taisi olla ensimmäisiä joilla oli otsahiukset kätevällä pikkuponnarilla päälaella. Tässäpä yksi suosikki hiusinspikseni!

Madonna. Tuhansien ja tuhansien asuinspisten äiti. Desperately Seeking Susan leffassa Madonnan tyyli on parhaimmillaan. Runsas, leikkisä ja mielikuvituksekas. Mustat perusaurinkoslasit tuntuvat niin mielenkiintoisilta kaikkien kapeiden linssien jälkeen.

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (1)
  1. apkdime.com
    12.3.2019, 17:29

    One of the best things that you can do to maximize your overall experience during game play is to turn off the lights. apkdime.com This is especially fun with horror games, as it can increase the overall effect that you get. Creating an optimal environment when playing is very beneficial for you and your friends.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *