Tyylimuusa VB

IMG_0748.PNG

Pakko myöntää ihan rehellisesti että en osaa mieltää Victoria Beckhamia enää Spice Girlsiin Posh Spiceksi mitenkään. Tai fudisvaimoksi jolla oli blondatut pitkät hiukset ja silikonit. Kaunis ja trendikäs Victoria on toki ollut aina, mutta tuntuu että viime vuosina kaikki palaset on loksahtaneet kohdilleen täydellisesti.

Rakastan hänen tapaansa yhdistellä väljiä vaatteita ja rakentaa silhuetti taidokkaasti asuun kuin asuun. Kasailin Pinterestiin taulun Victorian inspiskuvia ja samalla mietin että kunpa saisikin Victorian stailaamaan oman vaatekaapin uusiksi.

IMG_0749.JPG

Tässä asussa on jotain niin täydellistä että pukeutuisin tähän ehkä koko syksyn. Mustavalkoinen kokonaisuus ei todellakaan ole tylsä oikein koottuna.

IMG_0750.JPG

Poolopaidoissa Victoria on ihan mestari, tällainen musta poolo ja väljät housut yhdistelmä takaisi sen että huonot asupäivät on historiaa.

IMG_0751.JPG

Valkoinen paitapusero on klassikko. Tässäkin asussa mittasuhteet ja väljyys tekevät kaikesta paljon mielenkiintoisempaa.

IMG_0752.JPG

Väljää, rentoa mutta silti niin tyylikästä.

IMG_0753.JPG

Vekkihametta ei kyllä voi mitenkään kutsua mummohameeksi enää…

Vaatekaapin täysi mylläys on kyllä jälleen edessä ja syksyksi kaappiin täytyy löytää laadukas poolo, rennot suorat housut, sekä lisää valkoisia paitapuseroita.

 

heygirlblogi@gmail.comInstagramFacebookPinterestBloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *