Ujo tyttö radiossa

IMG_0597.JPG

Mä olin se luokan ujo tyttö. Kammosin jokaista suunvuoroa. Kun oli kiertävä vuoro ja jokaisen piti sanoa jotain omalla vuorollaan, luulin että sydämeni räjähtää ulos rinnasta.

Kun mun piti pitää esitelmä mulla nousi vedet silmiin ja ääni alkoi täristä.

Eikä se varsinaisesti helpottanut missään vaiheessa koulua. En saanut positiivisia kokemuksia joilla olisin saanut varmuutta vaan jokainen esiintyminen tuntui ihan kamalalta epäonnistumiselta.

Ajattelin jossain vaiheessa että en valmistu ikinä, koska en uskalla pitää opinnäytetyöseminaaria. 

En halunnut esiintyä, missään. Vaikka olin ihan hauska ja äänekäs tyyppi perheen ja kavereiden kesken.

Kun luin vinkkejä jännityksen poistoon lähinnä turhauduin. Joo, hengittelemään syvään…miten siinä hengität kun olet täysin paniikissa. Ajatuskin siitä että olisin mennyt vaikka ilmaisutaidon kursseille sai mut ahdistumaan vaan enemmän.

En tiedä mitä matkalla sieltä tähän oikeastaan tapahtui, mutta viime viikolla juonsin ensimmäisen oman ohjelman Wannabe DJ:n jakson nettiradio Limuradioon.

IMG_0753.PNG

Toki jännitys oli pinnassa, mutta eri tavalla. Parhaimmillaan jännitys terävöittää aistit, saa skarppaamaan ja on merkki siitä että olet tekemässä jotain tärkeää.

Jokaiselle joka painii samojen asioiden kanssa mulla on vain yksi vinkki, mikä ei välttämättä ole se mitä haluaisit kuulla: esiinny. Esiinny vaikka kuinka pelottaa. Vaikka kuinka mokaisit, muista mitä se vaati sinulta. Jo se on rohkeaa että astut esiin. 

Kommentit (4)
  1. Mahtavaa hei! <3 Toinen ujo täällä, onneksi elämänkokemus karttuu koko ajan että nykyään jo välillä uskaltaa avata sen suunsa muuallakin kuin läheisten seurassa 😀

    1. Hyvä sinä 🙂 <3! Kyllä se vaan pikkuhiljaa muuttuu helpommaksi :).

  2. Hei huikeeta!<3 Inspiroit varmasti monia jotka on kamppaillut samoilla asioilla. 🙂

    1. Toivottavasti tämä tosiaan rohkaisee jotain toistakin hieman 🙂 <3.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *