Unelmakulma

 

IMG_4594.PNG

Sain viime viikonloppuna todistaa yhden unelman toteutumista kun kävin kaverini Sannan Hoitola Unelmakulmassa intialaisessa päähieronnassa.

Hoitola on ollut Sannan haaveissa jo jonkin aikaa, ja ensi lauantaina vietetään sen avajaisia.

Hoitolassa on intialaisen päähieronnan lisäksi muitakin palveluita kuten reikiä ja kristallihoitoa. Jutun lopusta löydät linkin palveluihin.

Itse valitsin päähieronnan koska tunsin oloni stressaantuneeksi ja tuntui että jopa naamani lihaksistokin oli jumissa.

IMG_4595.PNG

IMG_4596.PNG

Hoitolassa oli ihanan rauhallinen tunnelma ja pelkästään jo se rentoutti kiireistä mieltä. 

Aluksi tutustuin siihen mitä intialainen päähieronta on, ja kenelle se sopii. Intialainen päähieronta hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti, ja se poistaa kuona-aineita tehokkaasti. Se voi parantaa vastustuskykyä, kohentaa unen laatua, auttaa päänsäryn ja migreenin hoidossa ja mm. selkeyttää ajatuksia vilkastuneen verenkierron ansiosta.

Tietyt sairaudet ja terveydentilat rajoittavat päähieronnan sopivuutta, joten kannattaa selvittää sopiiko hoito sinulle.

Hieronnan jälkeen ei suositella saunaa, raskasta ruokaa eikä rajuja liikuntalajeja. Kannattaa ottaa hyöty irti, rentoutua ja hidastaa vauhtia. On suositeltavaa juoda runsaasti vettä hoidon jälkeen.

IMG_4598.PNG

Päähieronta alkaa maadoituksella ja energiakenttien suojaamisella. Nautin mielikuvaharjoituksesta ja maadoitus oli juuri sitä mitä stressaantunut ja kaaoksessa oleva mieleni kaipasi. Maadoitusta voi harjoittaa koska tahansa keskittymällä käsillä olevaan hetkeen, ja esimerkiksi liikkumalla luonnossa.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään hartiat, niska, päänahka ja kasvot. Hieronta tehdään joko  öljyllä tai ilman.

Olin hieronnan jälkeen super rentoutunut ja mielikin tuntui kirkastuneen ja tasapainottuneen. Loppupäiväksi hidastin tahtia ja siirsin ihan suosiolla muutamia hommia seuraavaan päivään jotta saisin maksimoitua hieronnan hyödyt.

Suosittelen <3.

Sannan hoitolan nettisivut löydät täältä

Etusivu

Lauantain avajaiset ovat klo 12-16.

Sannalla on muuten myynnissä tätä ihan lakritsin tuoksuista mesiangervovoidetta, jota aion itsekin hakea purkin testiin.

IMG_4597.PNG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *