Vahvaa glögiä

IMG_1709.PNG

Sanottakoon heti alkuun, että nautin alkoholia hyvin vähän. Se ei ole koskaan ollut mun suurin nautinto. Miellän sen juhliin ja seurajuomaksi, en ole tainnut koskaan nauttia yksin edes viinilasillista. Joulutunnelmaan kuitenkin kuuluu terästetty glögi. Onhan joulukuu yhtä juhlaa, pikkujouluine, synttäreineni ja muutenkin joulu on yhdessäolon aikaa.

IMG_1710.PNG

Silloin kun nautin alkoholia, sen pitää olla laadukasta ja hyvänmakuista. En juurikaan juo siidereitä enkä lonkeroa, vaan valitsen kuoharia tai vodkaa. Olinkin erittäin mielissäni kun sain kotimaista Korpimaan kyynel-vodkaa testiin. Pakkauksesta huokuu laatu, ja jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Korpimaan kyynel on kotimainen, ja kotimaisista raaka-aineista Helsingissä valmistettu premium-tason viina. Se voitti tänä vuonna pronssia arvovaltaisessa International Wine & Spirit -kilpailussa Britanniassa. Palkinto tuli Vodka & Tonic -sarjassa.

Korpimaan kyynel sopii hvyin snapsiksi, tai juomien sekaan. Se on puhtaan ja kuivan makuinen. Itse päätin terästää sillä glögiä. Tykkään glögin mausteisesta ja lämpimästä mausta, ja mielestäni siihen sopii hyvin pieni terä. Tein kahta eri versiota, toiseen tuli alkoholitonta punaista perusglögiä rusinoine ja manteleineen, sekä pieni loraus vodkaa. Toisen taas tein tämän vuoden Blossaan, omenamehuun ja lisäsin hieman vodkaa lopuksi sekaan. On varmaan sanomattakin selvää että kummatkin toimivat ja lämmittivät mukavasti. Kovin montaa tällaista glögilasillista ei voi kerralla kuitenkaan kumota jos meinaa lenkille päästä seuraavana aamuna :).

IMG_1708.PNG

Lue lisää Korpimaan kyyneleistä täältä http://korpimaankyynel.com/main

Ota IG seurantaan http://instagram.com/korpimaan_kyynel

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *